Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΟΙ REC ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ PATRA GOSSIP NEWS .GR



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ PATRA GOSSIP NEWS .GR ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΑΡΗΣ ( ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ REC ) ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΑ ΗΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ << ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΑΓΑΠΩ >>   ... !!!

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Καταρχάς Άρη πές μας πως ξεκίνησε η ιστορία του συγκροτήματος με τους REC ... ?

ΑΡΗΣ - REC : Ξεκίνησε πριν από περίπου 2 χρόνια, όταν αποχώρησα από το συγκρότημα που βρισκόμουν και αποφάσισα να κάνω κάτι δικό μου. Σε αυτό το βήμα η Ναυσικά στάθηκε ως η καλύτερη συνοδοιπόρος και ειλικρινά αποτελεί το έταιρον μου ήμισυ σε αυτήν τη μουσική προσπάθεια.

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Από μικρός ήθελες να ασχοληθείς με τον συγκεκριμένο τομέα η το όλο φαινόμενο που λέγεται REC ήρθε εντελώς μόνο του ... ?


ΑΡΗΣ - REC : Από μικρός ασχολούμαι με τη μουσική, είναι κάτι που σπούδασα και κάτι που αγαπώ. Ξεκίνησα ως drummer να μπαίνω στους χώρους της μουσική βιομηχανίας, πλάι σε μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες και όχι μόνο. Άρα όπως αντιλαμβάνεσαι το REC όχι μόνο δεν ήρθε μόνο του, αλλά μάλλον ήταν ένα καλό μου απωθημένο.

PATRTA GOSSIP NEWS .GR : Που κατά την γνώμη σου οφείλεται η μεγάλη απήχηση που έχετε... ?

ΑΡΗΣ - REC : Αρχικά η προσπάθεια να το ερμηνεύσουμε ίσως να είναι λανθασμένη, γιατί τα κριτήρια ανήκουν στον κόσμο και ο κόσμος αλλάζει τα κριτήρια του δίχως προειδοποίηση. Αυτό που μπορώ να πω με μια ασφάλεια είναι πως έχουμε ένα άνθρωπο που προσωπικά θεωρώ ότι οφείλουμε τα περισσότερα ως σχήμα, τον παραγωγό μας Χριστόδουλο Σιγανό, αυτό από μόνο του έχει ένα ειδκό βάρος όταν ειδικά θες να κάνεις καριέρα σε αυτό τον χώρο. Συμπληρωματικά οι REC έχουμε έναν κανόνα, ότι κάνουμε μόνο μέσα από την καρδιά μας να πηγάζει.αυτό ο κόσμος μάλλον το έχει λάβει και μας το επιστρέφει.


PATRA GOSSIP NEWS .GR : Μέσα από το χώρο της νύχτας , έχεις κάνει φιλίες ...?

ΑΡΗΣ - REC : Ο χώρος της νύχτας δεν μου άρεσε ποτέ ειδικά και γενικά, άρα όχι, κάνω φίλους μόνο την ημέρα και απλά τους συναντώ τις νύχτες .

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Όταν περπατάς στο δρόμο , ο κόσμος σε αναγνωρίζει ...?

ΑΡΗΣ - REC : Μπα, σίγουρα λιγότερο από ότι τη Ναυσικά μας. Η Ναυσικά αποτελεί την επικοικωνιακή κορυφή του σχήματος μας και έτσι εγώ καταφέρνω να πάω και ένα σινεμά χωρίς να με καταλάβουν (xaxa).


PATRA GOSSIP NEWS .GR : Ξέρουμε ότι με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό του Fasma fm 99.7 διατηρείς μια δυνατή φιλία ....

ΑΡΗΣ - REC : Όχι με το τον ραδιοφωνικό παραγωγό αλλά με τον άθρωπο, η φιλία μας είναι κάτι περισσότερο από δυνατή, είναι αδελφική. Ο Άγγελος Ξηρομερίτης, ο Άκης Κοντάρης είναι φίλοι που θα τους έδινα στα χέρια τους ακόμη και τη ζωή μου. Δεν ξεχνάω φυσικά την αγαπημένη μου Βάσω Στεφανοπούλου και τη μικρούλα Μαρισια Κάνιστρα, που είναι υπέροχοι άνθρωποι και μας στηρίζουν με την αγάπη τους.


PATRA GOSSIP NEWS .GR : Μόλις κυκλοφόρησε και το νέο τραγούδι σας με τίτλο ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΑΓΑΠΑΩ   και πραγματικά μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα . Τελικά που οφείλεται η επιτυχία σας ... ?


ΑΡΗΣ - REC : Η αλήθεια είναι ότι έχει αγαπηθεί αρκετά γρηγορότερα από ότι περιμέναμε, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις βγήκε από την εβδομάδα αποκλειστικότητας, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει πάει σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ακόμη. Σε ό,τι αφορά την επιτυχία των REC καλό είναι να το συζητήσουμε σε αρκετά χρόνια, αφού έχουμε περάσει λίγο χρόνο στο μουσικό στερέωμα. Προς το παρόν η επιτυχία των τραγουδιών είναι ένα γεγονός και όπως είπαμε, με αγάπη και Σιγανό όλα τα όμορφα έρχονται .


PATRA GOSSIP NEWS .GR : Άρη θεωρείς τον εαυτό σου dj του συγκροτήματος η τραγουδιστή ( που σε είδαμε και στο  τραγούδι σας "Το λέει η καρδιά μας")...


ΑΡΗΣ - REC : Στο σχήμα των REC με θεωρώ καλλιτέχνη. Δεν έχει να κάνει σε ποια θέση θα βρεθώ, αρκεί αυτό που κάνω να το υποστηρίζω. Deejay είμαι και αυτό δεν αλλάζει, τώρα αν με βλέπετε που και που να αφήνω "ανάσες" στα τραγούδια μας, αυτό έχει να κάνει με το πως φαντάζεται την παρουσία μου ο παραγωγός μας σε αυτά.

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Η οικονομική κρίση σε έχει επηρεάσει ...?

ΑΡΗΣ - REC : Φυσικά.όλους μας επηρεάζει η κρίση και με τη σειρά μας εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προσφέρουμε αυτό που κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κοινό μας. Το ειρωνικό με την κρίση είναι ότι η ποιότητα της εργασίας ανεβαίνει, ενώ η αμοιβή της γίνεται όλο και πιο φθηνή..περίεργο ε;

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Στο προσωπικό τομέα πως είσαι ...?

ΑΡΗΣ - REC : Μόνος και έρημος..! Δεν υπάρχει χρόνος και ανάλογη κατανόηση για να προχωρήσω με σύντροφο αυτό τον καιρό.όταν κάνεις επαγγελματικά μουσική, σε ακολουθεί η σκιά της αμφισβήτησης και της ανασφάλειας σε ό,τι και να κάνεις, άρα..καλύτερα μόνος μου και δημιουργικά ήσυχος .


PATRA GOSSIP NEWS .GR : Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που μιλάμε , υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί που τραγουδάτε σε καθημερινή βάση ...?
ΑΡΗΣ - REC : Σε κανένα. Ήταν κοινή απόφαση όλων μας να μη βρεθούμε σε κάποια σκηνή ή κάποιο χώρο τύπου "μπουζούκια", ώστε να δώσουμε χώρο στη μουσική μας να εξελιχθεί. Κάνουμε μια πετυχημένη μέχρι σήμερα περιοδεία και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά σε όσους γουστάρουν τη μουσική μας.

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Τι είναι αυτό που απεχθάνεσαι πάρα πολύ στους άλλους ανθρώπους ...? 


ΑΡΗΣ - REC : Ότι θα απεχθανόμουν και στον ίδιο μου τον εαυτό αν το είχα! Το ψέμα και την αχαριστία. Αυτά τα δύο πράγματα έχουν και άλλα "χαρίσματα" που τα ακολουθούν.Αν είσαι ψεύτης είναι αδύνατο δηλαδή να μη βρίσκεις και γελοίες δικαιολογίες για να υπάρχεις, όπως και το άν είσαι αχάριστος, παραμένει πάντοτε κοντά σε ό,τι σε "φωτίζει", γιατί επι της ουσίας είσαι άνθρωπος της σκιάς. Όταν συναντώ τέτοιους ανθρώπους, γιατί του συναντώ, απλά στο τέλος του λυπάμαι.

PATRA GOSSIP NEWS .GR : Συνήθως βλέπουμε το φαινόμενο το να δημιουργείται μια αυλή γύρω από τους πετυχημένους ανθρώπους . Με σας , σαν REC έχετε παρατηρήσει να δημιουργείται το συγκεκριμένο φαινόμενο ...?

ΑΡΗΣ - REC : Όταν έχω αυλή βρίσκω την ευκαιρία μου να δένω και το σκύλο μου εκεί. Αυτό σημαίνει πολλά.







Δεν υπάρχουν σχόλια: