Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ GAY ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ... !!!

Πολλοί από σας θα θυμάστε την ταινία «Το ψωνιστήρι» με τον Αλ Πατσίνο, όπου υπήρχαν οι στάνταρ πιάτσες για γνωριμίες ανάμεσα σε άντρες που θέλουν να γνωρίσουν... άλλους άντρες. Έτσι και στην Πάτρα υπάρχουν παρόμοια μέρη. Βέβαια, εδώ δεν φοράνε... δερμάτινα και αλυσίδες (οι περισσότεροι) ούτε έχουν χρωματιστά μαντήλια στις πίσω τσέπες για να υποδηλώνουν τις ιδιαιτέρες προτιμήσεις στο κρεβάτι, όπως στην ταινία.



Τα πιο γνωστά μέρη για το «ψωνιστήρι» των ομοφυλόφιλων είναι: 

  1. Η παραλία δίπλα από «Porto Rio»: Μετά το κολύμπι, λίγο sex on the beach επιβάλλεται... Πολλοί ηδονοβλεψίες καραδοκούν σε αυτή την τοποθεσία για να ικανοποιήσουν και αυτοί τις δικές τους ορέξεις!
  2. Η Πλαζ του ΕΟΤ: Εδώ βρίσκουν και πολλούς αλλοδαπούς που με την ανάλογη αμοιβή χαρίζουν στιγμές γεμάτες έρωτα και ρομάντζο. Και εδώ υπάρχουν ματάκηδες.
  3. Στο μώλο της Αγίου Νικολάου: Είναι μια πολύ ρομαντική τοποθεσία που διαλέγουν πολλά αγόρια για να γνωριστούν λίγο καλύτερα. 
  4. Στην ιχθυόσκαλα: Τόσο στο πάρκο που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Αγίου Ανδρέα γίνεται το καμάκι όσο και στο πάρκινγκ της Παπαφλέσσα που είναι πιο πέρα.
  5. Στο σταθμό του ΟΣΕ αλλά και στο σταθμό υποδοχής «Μελίνα Μερκούρη» στην Πύλη 7 του λιμανιού: Δύο ακόμα χαρακτηριστικά μέρη για να συναντήσουν αλλοδαπά αγόρια έτοιμα για όλα, ακόμη και στις τουαλέτες.

«Η προσέγγιση γίνεται καθώς αναβοσβήνουν τα φώτα των αυτοκινήτων ή με το έντονο βλέμμα των διεκδικούντων αλλά όχι τα μόνα», όπως δηλώνει στον «Κόσμο» άτομο από την «κοινωνία των gay», ο οποίος προσθέτει: «Παντού μπορεί να βρει κάποιος συντροφιά από one night stand μέχρι και σχέση. Μου την έχουν πέσει σε πολύ "άκυρα" μέρη, παντού... Δεν είναι όπως παλιά που υπήρχε ο φόβος για τις αντιδράσεις! Στην αρχή ξαφνιάστηκα αλλά απ' ό,τι φαίνεται, ο κόσμος αρχίζει να γίνεται λίγο πιο άνετος με το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Βλέπεις συνηθίζεται, όπως και να το κάνεις... Μη φανταστείς τίποτα τρελά πράγματα, όμως, το ότι δεν σε... γιαουρτώνουν και δεν σε δέρνουν δεν σημαίνει ότι δεν σε σχολιάζουν ή σε κοροϊδεύουν. Σε άλλες χώρες τέτοια πράγματα διώκονται ποινικά».

ΠΗΓΗ : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: