Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αποκλειστική συνέντευξη Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος ( Μουσικός Συνθέτης )

Ο Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο παρόλο το γεγονός ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της καλλιτεχνικής ζωής της πόλης μας και όχι μόνο , παρόλα αυτά σε καμία μα καμία περίπτωση δεν έχει απασχολήσει τα Μ.Μ.Ε με την προσωπική του ζωή , αλλά μόνο μέσα από τις δουλειές του . Το επάγγελμα του είναι μουσικός συνθέτης ενώ παράλληλα για την περσινή και την φετινή χρονιά ( που είδη διανύουμε ) βρίσκεται  στο  κέντρο νυχτερινής διασκέδασης Romeo + από το πόστο του μουσικού επιμελητή , δηλαδή του λεγόμενου μαέστρου . Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενη για την συγκεκριμένη συνέντευξη που μας παραχώρησε , αφού αποτελεί την πρώτη του , μέχρι σήμερα που μιλάμε . Διαβάστε αναλυτικά μόνο στο Patra Gossip News .gr τι είπε ο Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος στον Τσίπα Ηλία ... !!!




Patra Gossip News .gr : Κωνσταντίνε θα ξεκινήσουμε την συγκεκριμένη συνέντευξη , λέγοντας μας , από ποια ηλικία έγινε η πρώτη επαφή με τον χώρο της μουσικής ... ?


Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος : Σε ηλικία μόλις 10 ετών έγινε η πρώτη αναγνωριστική επαφή μου , με την μουσική , αφού ξεκίνησα να παίζω πιάνο , βέβαια σαν αυτοδίδακτος . Στην συνέχεια στα 12 μου , κατανόησα ότι η μουσική ήταν κάτι το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ και έτσι το αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά , με την πραγματοποιήσει σπουδών , στο πιάνο και γενικότερα στην θεωρεία της μουσικής .


Patra Gossip News .gr : Με ποιους καλλιτέχνες έχεις συνεργαστεί , μέχρι σήμερα που μιλάμε ... ?


Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος : Παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου , είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολύ καταξιωμένους τραγουδιστές . Ορισμένοι από αυτούς είναι : Διονύσης Μακρής , Κώστας Καραφώτης , Νίκος Γεραλής , Γιώργος Δασκαλάκης , Ηλίας Βρεττός , Νίνο , Θάνος Πετρέλης , Νίκος Κουρκούλης , Νικηφόρος , Χρήστος Πάζης , Σπύρος Πανταζόπουλος , Χρήστος Δαναός καθώς και πολλοί άλλοι ακόμη . Βέβαια θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν ξέχασα να αναφέρω κάποιον , με τον οποίο, έχουμε συνεργαστεί μαζί στο παρελθόν .




Patra Gossip News .gr : Γνωρίζουμε ότι με τον Νικηφόρο εκτός από συνεργάτες , είστε πάνω από όλα δυο πολύ καλή φίλοι ...


Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος : Ναι όντως θα συμφωνήσω απόλυτα με τα προλεγόμενα σας . Με τον Νικηφόρο διατηρούμε μια πολύχρονη φιλία , πριν ακόμη μπει στο X - Factor . Εκτός όμως από φιλαράκια , συνεργαζόμαστε και μάλιστα ορισμένες φορές με απόλυτη επιτυχία . Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το τραγούδι του Νικηφόρου με τίτλο ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ( από τον πρώτο του δίσκο ), καθώς και το τραγούδι του Χρήστου Δαναού << Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ >> . Και στα δύο προαναφερόμενα τραγούδια , έχω γράψει την μουσική τους . Πάντως ακόμη ετοιμάζουμε πάρα πολλά πράγματα στο μέλλον , για τα οποία θα έχετε την δυνατότητα να μάθετε περισσότερες πληροφορίες , πολύ σύντομα .




Patra Gossip News .gr : Ανάφερε μας ορισμένους στιχουργούς με τους οποίους έχεις συνεργαστεί ...


Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος : Να σας αναφέρω ορισμένους στιχουργούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί , όπως η Βίκυ Γεροθόδωρου , ο Πάνος Φαλάρας , ο Σάκης Καντάς , ο Άρης Κλεισούρας και φυσικά ο Νικηφόρος . Με όλους τους , είχα και εξακολουθώ να έχω εξαιρετικές σχέσεις .




Patra Gossip News .gr :  Στιχουργικά και γενικότερα ως μουσικό συνθέτη , έχεις κάποιον ως πρότυπο ...?


Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος : Στην χώρα μας , την Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολύ καταξιωμένοι συνθέτες . Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς έχουν πραγματοποιήσει και εξακολουθούν ναι διαπρέπουν και εκτός συνόρων ( στο εξωτερικό ) . Η επιλογή να επιλέξω μόνο 2-3 από αυτούς , είναι αρκετά δύσκολη , αλλά αν ήταν να απαντήσω στην ερώτηση σας , θα σας έλεγα τον Αντώνη Βαρδή , ο οποίος είναι πολύ κοντά στα μουσικά ακούσματα μου και με εκφράζει απόλυτα . Ένας άλλος είναι ο συνθέτης των επιτυχιών , ο Κυριάκος Παπαδόπουλο . Τώρα από τους πιο κλασικούς δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον Μίμη Πλέσσα , ο οποίος αποτελεί δάσκαλο για όλη την νέα γενιά , όπως βέβαια και ο Σπανός .


Patra Gossip News .gr :  Συνεργάζεσαι με κάποια συγκεκριμένη δισκογραφική εταιρεία ... ?


Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος : Πολύ καλή και εύστοχη ερώτηση  , διότι στις μέρες που ζούμε με την ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου , παρατηρείται ένας μαρασμός των δισκογραφικών εταιριών . Κατά την γνώμη μου , το συγκεκριμένο φαινόμενο , αποτελεί μέγα λάθος , αφού μέσα από τις δισκογραφικές εταιρίες , δίνεται η δυνατότητα να απασχοληθούν αρκετές οικογένειες , ειδικά αν αναλογιστούμε τις μέρες που βιώνουμε όλοι μας . Τέλος πάντων όμως , ξέφυγα από το σκέλος της ερώτησης σας . Έτσι να σας πω ότι συνεργάζομαι με την Heaven και την Εταιρεία Management Παραγωγής Ερωδιός , του οποίου ηγείται ο Δημήτρης Χατζόπουλος , ο οποίος είναι και συντοπίτης μας και πάνω από όλα ένας εξαιρετικός μουσικός παραγωγός .



Patra Gossip News .gr :  Υπάρχει κάποια ατάκα η οποία σε χαρακτηρίζει σαν άτομο και συνηθίζεις να λες ... ?


Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος :  Χαχα ( γέλια ) ... Ναι υπάρχει , συνηθίζω να λέω << ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΝΟΤΕΣ >>


Patra Gossip News .gr : Που οφείλεται κατά την γνώμη σου , η φετινή άκρως επιτυχημένη πορεία που είχατε σαν Romeo ... ?


Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος :  Πραγματικά η περσινή αλλά και η φετινή χρονιά , που είδη διανύουμε , κατά πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως άκρως επιτυχημένη , για το νυχτερινό κέντρο Romeo , στο οποίο εργάζομαι ( ως μαέστρος ) . Σίγουρα οι εποχές στις οποίες ζούμε , είναι πάρα πολύ δύσκολες , για όλους μας , ιδίως για την νυχτερινή διασκέδαση . Παρόλα αυτά όμως σε αντίθεση με το όλο γενικό κλίμα της εποχής , το Romeo προτιμήθηκε και αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο της Πάτρας .Στην προαναφερόμενη επιτυχία που σημειώσαμε  , θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλούς παράγοντες , που συντέλεσαν σε αυτό .Παρόλα αυτά όμως εγώ θα σας πω ότι η χημεία που είχαμε όλοι μας , από τους τραγουδιστές ( Γιάννη , Ελίνα , Σπύρο , Ειρήνη , Μίνα , Αντρέα , Σάσα , Ναταλία  ) , τους μουσικούς και μέχρι τους σερβιτόρους , και εξακολουθεί να υπάρχει αποτελεί το Α και το Ω . Βέβαια να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε και τον ιδιοκτήτη του Romeo , τον Παναγιώτη Βασιλειάδη , με τον οποίον διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις και γενικότερα με έχει βοηθήσει και με έχει εμπιστευτεί αρκετές φορές . Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί το Volcano και η φετινή συνεργασία στο Romeo .




Patra Gossip News .gr :  Κωνσταντίνε ολοκληρώνοντας την συγκεκριμένη συνέντευξη θα ήθελα να μας πεις , ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον ... ?


Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος : Σε πρώτη φάση κοιτάμε να τελειώσουμε την δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Νικηφόρου , η οποία αναμένεται κυκλοφορήσει περίπου γύρω στο Πάσχα . Από κει και πέρα ετοιμάζουμε ένα νέο τραγούδι στον φίλο μου , τον Αντρέα Κούφη , όπως στον Σπύρο Νιάχο και την Ελίνα Τζουβέκα . Το καλοκαίρι θα είμαστε σε περιοδεία , φυσικά μαζί με τον Νικηφόρο .
































Δεν υπάρχουν σχόλια: