Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Αποκλειστικό : Γιώργος Γιαννιάς - Ανδρέας Στάμος Καθώς Και Η Ελένη Χατζίδου Σύντομα Μόνο Στο Plan B ... !!!

Εκεί που ορισμένοι είχαν ξεγραμμένο το Plan B , φαίνεται πως είχαν υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο . Σας λέμε κάτι τέτοιο διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα το συγκεκριμένο night club σημειώνει μια ιδιαίτερη άνοδο , την ίδια ώρα που οι ανταγωνιστές τους βλέπουν την πελατεία τους , να μειώνεται στο ελάχιστο . Η αρχή πραγματοποιήθηκε με τον Πατρινό καλλιτέχνη Σάκη Καντά ο οποίος για τρεις συνεχόμενες φορές κατάφερε να ξεσηκώσει όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους . 

Πάντως αυτό αποτελεί  μόνο την αρχή αφού η πορεία αναμένεται άκρως θεαματική . Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του Plan B ετοιμάζουν να ανατινάξουν την μπάνγκα στο αέρα με καλλιτέχνες βεληνεκούς όπως είναι φυσικά ο Γιώργος Γιαννιάς .


Ακόμη ένας καταξιωμένος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην πόλη της Πάτρας . Ο Ανδρέας Στάμος σύντομα παίρνει σειρά και αυτός .


Στο τέλος σας αφήσαμε το κερασάκι της τούρτας . Το φαινόμενο των ημερών που ακούει στο όνομα της Ελένης Χατζίδου ( ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ) θα αποτελέσει ακόμη μια σπουδαία κίνηση του συγκεκριμένου νυχτερινού καταντήματος . Για ακριβείς ημερομηνίες καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες , σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να λύσουμε την κάθε σχετική απορία σας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: