Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Έρχεται… πολικό ψύχος και στην Πάτρα – Θα πέσει στους 0 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία


Σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα το βράδυ 7-1-2013 στη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές κυρίως της...
ανατολικής και βόρειας χώρας και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Μάλιστα στην Πάτρα κυρίως το πρωί της Τρίτης αναμένεται η θερμοκρασία να μην ξεπεράσει τους 0 βαθμούς Κελσίου!
Πιο αναλυτικά :
  1. Σήμερα Δευτέρα ( 7-1-13) το απόγευμα χιονοπτώσεις προβλέπονται στη Μακεδονία (κυρίως την ανατολική), τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και την ανατολική Θεσσαλία (μαγνήσια). Από τις βραδινές ώρες αλλά και αύριο Τρίτη (8-1-13) χιονοπτώσεις που τοπικά και κατά διαστήματα πιθανώς να είναι πυκνές θα σημειωθούν στην ανατολική Στερεά , (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια και τις Σποράδες, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.
  2. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί ισχυρός παγετός (Τρίτη και Τέταρτη) ο οποίος στη βόρεια Ελλάδα κατά τόπους θα είναι ολικός.
Πηγή: www.patrasnews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: