Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Η Κριτική Του Vanzel Gatsos Σχετικά Με Την Εμφάνιση Του Μιχάλη Ζαππίδη .... !!!


Η προγραμματισμένη χθεσινή εμφάνιση του Μιχάλη Ζαππίδη , μέσα στην έδρα του προκειμένου να υπερασπιστεί το τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή , είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες . Πάρα πολύ ήταν εκείνοι οι οποίοι πήγαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ προκειμένου να στηρίξουν τον Iron Mike . Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Vanzel Gatsos , ο οποίος παρακολούθησε από κοντά ( καρέ καρέ ) την υπέρτατη προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή να αναδειχθεί ο κορυφαίος του πλανήτη ( Κατηγορία Κ1 ) . 


Δείτε τη κριτική που εξέφρασε μέσω του παρακάτω facebook post σχετικά με τα παραλειπόμενα :
  1. Κοιτάξτε για να είμαι ποιο ειλικρινής όσο αφορά τον κορυφαίο αθλητή μας, χθες δεν ήταν καλός, ήταν πολύ μαζεμένος, δεν είχε καλά ανοίγματα και έφαγε πολύ ξύλο, ο μόνος που έφαγε τόσο ξύλο παιδιά, να τα λέμε όλα, αλλά αυτό που έζησε απ' την συμπαράσταση του κόσμου να τον φάει τον μαύρο γύρισε εναντίον του. Οι τιμές που του έκαναν ήταν μεγάλες και το ζεϊμπέκικο της ευδοκίας ακούστηκε στην καλύτερη εκτέλεση του.
  2. Δεν σημαίνει όμως τίποτα που δεν βγήκε πρώτος γιατί ήταν 14 φορές παγκόσμιος, και 87 νοκ άουτ μέχρι χθες, απλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματάμε όταν είμαστε ψηλά, είναι σαν να πάει η Πάπαριζου ξανά στην γιουροβίζιον και να βγει ποιο κάτω κι' απ' την απόλυτη ελληνίδα ΑΝΝΑ ΒΊΣΣΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: