Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ο Γιάννης Τσίλης Σε Αποκλειστικές Δηλώσεις Σχετικά Με Το Γυάλινο Live .... !!!


Τον Γιάννη Τσίλη τον έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας ως έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη , ο οποίος καταφέρνει να σε μαγεύει με τον τρόπο ερμηνείας του . Το συγκεκριμένο στοιχείο γίνεται περίτρανα φανερό τόσο μέσα από τις τωρινές του εμφανίσεις στο Γυάλινο Live  , όσο και από την γενικότερη πορεία του , στα τόσα χρόνια που τραγουδάει . Ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του στο Patra Gossip News .Gr και προχώρησε σε αποκλειστικές δηλώσεις , σχετικά με τα όσα έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στο προαναφερόμενο νυχτερινό κατάστημα που εμφανίζεται την συγκεκριμένη χρονική περίοδο . 

Patra Gossip News .Gr : Γιάννη ποιες είναι οι εντυπώσεις που σου έχει αφήσει η μέχρι στιγμής κοινή σου συνισταμένη μ ένα νέο χώρο , όπως είναι φυσικά το Γυάλινο Live ... ???

Γιάννης Τσίλης : Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν λόγια για να μπορέσω να περιγράψω τα όσα έχω συναντήσει στο Γυάλινο Live . Πραγματικά νιώθω ευλογημένος που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο εγώ έχω την δυνατότητα να συνεργάζομαι με καλλιτέχνες όπως ο Λάμπρος Καρελάς , η Λίζα Ανδρέου , καθώς βέβαια και τα υπόλοιπα παιδιά που στελεχώνουν το καλλιτεχνικό team . Η συμπεριφορά που δεχόμαστε μέχρι στιγμής από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού είναι πέρα για πέρα άψογη , σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη . Από την αρχή βασικός μας στόχος ήταν να επικεντρωθούμε στην φωνή και λιγότερο στην περιττή εμφάνιση , και μέχρι στιγμής πάρα πολύ είναι εκείνοι οι οποίοι μας συγχαίρουν για την συγκεκριμένη επιλογή μας αυτή . 











Δεν υπάρχουν σχόλια: