Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

QUIZ : Ποιες Πατρινές Τραγουδίστριες Τα Πετάνε Όλα Φόρα Παρτίδα Για Ένα Μεροκάματο .... ???


Όλοι μας ( μηδενός εξαιρουμένου ) μας έχει τύχει να ακούσουμε από κάποιο χ-ω άτομο ,  την έκφραση " Πάμε Στα Μπουζούκια Απόψε Να Δούμε Την Τάδε Τραγουδίστρια ... Αφού Η Κοπέλα Τα Σπάει , Από Φωνή Κορμάρα " . Φυσικά η παραπάνω έκφραση αποτελεί το καλύτερο φάρμακο για τα άτομα εκείνα που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την όραση τους . Βέβαια το συγκεκριμένο φαινόμενο πλέον έχει πανελλαδικό χαρακτήρα και όσο περνάνε τα χρόνια ολοένα και λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις . 

Σαφώς και η πόλη της Πάτρας μπορεί να περηφανεύεται αφού η θέση της στην συγκεκριμένη λίστα συγκαταλέγεται στα υψηλότερα κλιμάκια . Σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε τη άποψη ότι τα νεαρά κορίτσια πρέπει να ντύνονται με κελεμπία αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο sexy και στο τα πετάω όλα έξω χύμα για ένα μεροκάματο . Και το χειρότερο είναι πως όταν έχεις απόλυτη επίγνωση περί της ποιότητας που προσφέρει η κάθε μια , σου δίνετε παράλληλα και η δυνατότητα για ανάλογη συμπεριφορά . Δηλαδή με απλά λόγια όταν η κάθε μια δήθεν τραγουδίστρια " ΠΡΟΚΑΛΕΙ " τότε συγνώμη αλλά της τα θέλει ο ποπός της  ... !!!


Ονόματα μην περιμένετε να σας αναφέρουμε , άλλωστε είναι σας να σας ρωτάμε " Τι Κάνει Νιάου Νιάου Στα Κεραμίδια " . Τέλος να διευκρινίσουμε πως δεν τοποθετούμε όλες στο ίδιο καζάνι .. ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: