Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η Βίβιαν Λέση Αποκλειστικά Στο Patra Gossip News .Gr ... !!!


Αν και μόλις 26 ετών , η καλλιτεχνική πορεία της  Βίβιαν Λέση χαρακτηρίζεται ( κρίνεται ) τέτοια η οποία σαφώς και σε βάζει στην διαδικασία να την προσέξεις . Μπορεί για προσωπικούς καθαρά λόγους να πραγματοποίησε μια μικρή παύση , όμως η ταλαντούχα Πατρινή τραγουδίστρια πήρε την οριστική απόφαση να επανέλθει πιο δυναμικά από κάθε άλλη φορά . Για του λόγου το αληθές διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Τσίπα , φυσικά για λογαριασμό του Patra Gossip News .Gr ... !!!

1.) Ως αφετηρία της συγκεκριμένης συνέντευξης ας θέσουμε ορισμένα βιογραφικά στοιχεία , προκειμένου ο υπόλοιπος κόσμος να έχει την δυνατότητα να γνωρίσει καλύτερα την τραγουδίστρια αλλά πάνω απ όλα τον άνθρωπο που ονομάζεται Βίβιαν Λέση .

Βίβιαν Λέση : Να σου αναφέρω Ηλία πως το καλλιτεχνικό μικρόβιο το είχα μέσα μου από πολύ μικρή ηλικία ( σχεδόν παιδάκι ) . Σας κοριτσάκι και εγώ έχω περάσει από τις εκάστοτε σχολικές χορωδίες . Πάντως πάνω σε πίστα από τι θυμάμαι ανέβηκα για πρώτη φορά , πριν 8 χρόνια περίπου ( σε ηλικία  μόλις 16 ετών ) για λογαριασμό του τέως Amateus . Πάντως αφετηρία για να ξεκινήσει το συγκεκριμένο story στάθηκε η τυχαία πρόταση που είχα δεχθεί από κάποιον μουσικό , ο οποίος με παρότρυνε για το παρακάτω βήμα . Έτσι λοιπόν τόλμησα να δώσω συνέχεια στο όνειρο μου και αφού πέρασα από της διαδικασία της audition , επήλθε η τελική επιβράβευση . Τέλος να μην ξεχάσω να συμπληρώσω ότι έχω σπουδάσει στο Πολυφωνικό Ωδείο , καθώς επίσης και την συμμετοχή μου στο Φωνητικό Σύνολο ΗΧΩ του Δήμου Πατρέων , όπως και ότι παράλληλα σπουδάζω στο Μαθηματικό τμήμα ( Πανεπιστημίου Πατρών ). 



2.) Με ποια νυχτερινά καταστήματα έχεις συνεργαστεί μέχρις στιγμής στην πόλη της Πάτρας ... ???

Βίβιαν Λέση : Σχεδόν με όλα . Συγκεκριμένα είναι : Αστέρια , Παριζιάνα , Έναστρον , La Note ... Ενώ εκτός Πατρών θα αναφέρω το Ebargo Live καθώς και το Blue Lake . 

3.) Βίβιαν από τις παραπάνω συνεργασίες που μόλις μας ανέφερες , θα μπορούσες να ξεχωρίσεις κάποια η οποία σου έχει μείνει στο μυαλό και θεωρείς ότι αποτέλεσε σταθμό για την περαιτέρω εξέλιξη σου ... ???


Βίβιαν Λέση : Θα σας έλεγα ότι η συνεργασία που είχα τόσο με τα Αστέρια όσο και το Ebargo Live ( 2006 ) , συνεχίζουν να αποτελούν μέχρι σήμερα τις πιο παραγωγικές ( καλλιτεχνικές ) σεζόν , στην μέχρι τώρα πορεία μου .

4.) Υπάρχει κάποιο περίεργο περιστατικό το οποίο να σου έχει συμβεί την ώρα που βρισκόσουν πάνω στην πίστα και σου έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό σου , ακόμη και σήμερα που μιλάμε ... ???

Βίβιαν Λέση : Την χρονιά που βρισκόμουν στο νυχτερινό κέντρο Αστέρια , θυμάμαι χαρακτηριστικά σαν σήμερα πως κάποια παρέα διοργάνωνε μπάτσελορ party και οι αντροπαρέα σε μια στιγμή με περικύκλωσε ενώ οι γυναίκες παρακολουθούσαν τις εξελίξεις .

5.) Έχεις δημιουργήσει φιλίες οι οποίες να προέρχονται από το χώρο του τραγουδιού ... ???

Βίβιαν Λέση : Να σας απαντήσω με απόλυτη ειλικρίνεια και με το χέρι στην καρδιά , το να κάνεις στενές παρέες οι οποίες να προέρχονται από το συγκεκριμένο κλάδο , κρίνεται από πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο . Όπου υπάρχει ο ανταγωνισμός στην μέση τότε χάνονται να φιλικά συναισθήματα . Πάντως ανάμεσα στο σύνολο ξεχωρίζω τον Γιάννη Πανίτσα . 

6.) Ποια είναι η άποψη σου σχετικά με τα δρώμενα της νύχτας καθώς και της νυχτερινής διασκέδασης ... ???


Βίβιαν Λέση : Σαφώς και τα πράγματα στην νύχτα δεν είναι ιδανικά πλασμένα . Έτσι λοιπόν για να επιβιώσεις βασική προϋπόθεση αποτελεί στο να έχεις γερό στομάχι . Αρκεί να σας αναφέρω πως ακόμη και στην περίπτωση μου , που ποτέ μα ποτέ δεν μου άρεσε να προκαλώ και να αποτελώ αιτία για αρνητικά σχόλια , κατά το παρελθόν είχα δεχθεί ανήθικη πρόταση . Τώρα όσον αφορά τα δρώμενα της νυχτερινής διασκέδασης , η θέση μου δεν διαφοροποιείται από την κοινή άποψη ,σύμφωνα με την οποία κάθε πέρσι και καλύτερα .

7.) Τα περισσότερα χρήματα που έχεις εισπράξει μέχρι σήμερα από τις εκάστοτε συνεργασίες που έχεις συνάψει ... ???

Βίβιαν Λέση : Περίπου ανέρχονται στο ύψος των 300 Ε . Πάντως να διευκρινίσω πως προέρχονται από καλοκαιρινή περιοδεία .


8.) Προσωπική ζωή και καλλιτεχνική καριέρα μπορούν να συνυπάρξουν ... ???

Βίβιαν Λέση : Πολύ εύστοχη ερώτηση αλλά εμπεριέχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για μονολεκτική απάντηση . Τόσο η προσωπική ζωή όσο και η καλλιτεχνική καριέρα αποτελούν δύο στοιχεία άκρως αλληλένδετα μεταξύ τους , όπου το ένα επηρεάζει το άλλο ( άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά ) .

9.) Βίβιαν εάν με κάποιο μαγικό τρόπο γυρνάγαμε το χρόνο πίσω , υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις για τα οποία μετανιώνεις σχετικά με την τροπή που πήραν .... ???

Βίβιαν Λέση : Προσωπική μου πεποίθηση αποτελεί πως κανένας μας δεν είναι αλάνθαστος . Όλοι μας ( μηδενός εξαιρουμένου ) υποκύπτουμε σε λάθη και πειρασμούς . Πάντως κατά το παρελθόν θεωρώ ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ήμουν περισσότερο ευαισθητοποιημένη σε σχέση με τα ποιότητα των ανθρώπων που συναναστρεφόμουν . Όμως έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που ο καθένας κάθε κατεργάρης βρίσκει τη θέση που του αρμόζει .

10.) Ανάμεσα στην φωνή και την εξωτερική εμφάνιση , ποιο από τα δύο συγκεκριμένα στοιχεία έχεις επωφεληθεί περισσότερο ... ???

Βίβιαν Λέση : Καλώς η κακώς η εμφάνιση παίζει πιο καταλυτικό ρόλο στις περισσότερες περιπτώσεις και ειδικότερα στις τραγουδίστριες οι οποίες πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του τραγουδιού . Μια αντίστοιχη περίπτωση θα χαρακτήριζα και την δικιά μου .


10.) Ως επίλογο της συγκεκριμένης συνέντετυξης αφήσαμε το κομμάτι που αναφέρεται στην δυναμική επιστροφή που ευελπιστείς να κάνεις , ύστερα από 3 περίπου χρόνια ( come back ) .

Βίβιαν Λέση : Η αλήθεια πως τα 2.5 τελευταία χρόνια απέχω από το συγκεκριμένο χώρο . Ήταν καθαρά και μόνο προσωπική απόφαση , αφού είχα την ανάγκη να κάνω μια μικρή παύση από όλους και απ όλα . Έτσι λοιπόν ύστερα από το προσωρινό μου λήθαργο πήρα την απόφαση να επανέλθω και πάλι πίσω . Φυσικά η απεριόριστη αγάπη καθώς και η παρότρυνση του αδερφού μου στάθηκαν καταλυτικοί παράγοντες για αυτό .





Δεν υπάρχουν σχόλια: