Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : Το W Night Club << ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ >> ??? ... Δείτε Φώτο !!!

Η σημερινή εικόνα που πρόκειται να σας αποκαλύψουμε αποκλειστικά και μόνο από το Patra Gossip News .Gr αναμένεται να σκάσει σαν πραγματική βόμβα . Το περιεχόμενο της αφορά το W NIGHT CLUB στην οποία αναγράφεται το λογότυπο << ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ >> έξω από το δημοφιλές νυχτερινό κατάστημα . Σίγουρα μας προκάλεσε τεράστια απορία και έκπληξη αφού μέχρι στιγμής δεν είχε κυκλοφορήσει κάποια τέτοια σχετική είδηση . Ειδικά αν αναλογιστούμε πως η περσινή χρονιά κινήθηκε σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο τότε η απορία και τα ερωτηματικά που τίθενται λαμβάνουν ακόμη μεγαλύτερη εμβέλεια . Η περιβόητη εικόνα για την οποία αναφερόμαστε είναι η παρακάτω που θα δείτε αμέσως τώρα : 


Εάν η παραπάνω εικόνα είναι πέρα για πέρα αληθινή τότε αυτομάτως αλλάζουν τα δεδομένα που θα συναντήσουμε όσον αφορά το επίπεδο της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας . Δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως θα μας λυπήσει ιδιαίτερα εάν τελικά τα πράγματα οδηγηθούν προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση . Πάντως καλό θα ήταν να κρατήσουμε και μια πισινή αφού δεν ξέρουμε ακριβώς όλο το story που έχει εξελιχθεί στην προαναφερόμενη υπόθεση . 

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ PATRA GOSSIP NEWS .GR ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ( ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ) . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ PHOTO ... !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: