Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ : << Όλα Ήταν Ένα Ψέμα >> Σχετικά Με Την Φημολογούμενη Κόντρα Του Με Τον Σπύρο Πανταζόπουλο !!!

Στην συγκεκριμένη πόλη που ζούμε γινόμαστε θεατές ορισμένων καταστάσεων που ακόμη και την καλύτερη διάθεση να έχουμε , κρίνεται αδύνατη η περαιτέρω επεξήγηση τους .

Σας λέμε κάτι τέτοιο λόγο ότι οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον ταλαντούχο τραγουδιστή Νεκτάριο Κακολύρη είναι ραγδαίες , με αποτέλεσμα τα σχόλια που εμπλέκουν το πρόσωπο του να παίρνουν και να δίνουν . Πάντως μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι από την στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο << Όλα Ήταν Ένα Ψέμα >>  ξεκίνησε ένας άτυπος πόλεμος αγνώστου σκοπού και προέλευσης . Μείναμε άφωνοι στο άκουσμα της είδησης ότι οι λεγόμενοι << Κριτές Των Πάντων >> προέρχονται από τον ίδιο τομέα ενασχόλησης με τον Νεκτάριο , την μουσική .


Η άσκηση κριτικής που βασίζεται σε αίτια και επιχειρήματα σαφώς και είναι ευπρόσδεκτη . Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα χτυπήματα είναι κάτω από την μέση με αποτέλεσμα να κρίνονται ως κακόβουλες , αφού το περιεχόμενο τους πηγαίνει σε προσωπικό επίπεδο . Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Σπύρο Πανταζόπουλο χωρίς όμως να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι μιας τέτοιας εξέλιξης . Λόγο όμως ότι το Patra Gossip News .Gr διατηρεί εξαιρετικές και με τους δύο είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο πως όλα τα παραπάνω που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς σε καμία περίπτωση δεν υφίστανται … Η φαντασία ορισμένων ανθρώπων ξεπερνάει ακόμη του Steven Spielberg .


Μάλιστα δεν έχει περάσει ούτε μια ώρα περίπου από την στιγμή εκείνη που ο Νεκτάριος Κακολύρης ξέσπασε ( στο προσωπικό του προφίλ στο facebook )  σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα . Δεν δίστασε να βάλει τα πράγματα στην θέση που τους αρμόζει και ορισμένους πονηρούς στην γωνία τους . Πραγματικά ήταν μια εξομολόγηση καρδιάς ... !!!

1 ΕΙΚΟΝΑ  ΙΣΟΝ ΜΕ 1000 ΛΕΞΕΙΣ 



Όποιος βρέθηκε χθες βράδυ στο Άνω Καστρίτσι σίγουρα θα κατάλαβε ότι οι δυο Πατρινοί τραγουδιστές τρέφουν απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση ο ένας προς τον άλλου . <<  ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ >> λέει ο στίχος και θεωρούμαι ότι ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση . Ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Πεφάνης απαθανάτισε την στιγμή όταν ο Σπύρος Πανταζόπουλος έδωσε το μικρόφωνο στο Νεκτάριο Κακολύρη και η συνέχεια που ακολούθησε δεν περιγράφεται με απλά λόγια . Σε λίγες ώρες μάλιστα θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και το σχετικό βίντεο  !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: