Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

W Night Club – Dream City ( DC ) : Ο Μόδα Της Διασκέδασης Που Μετακόμισε Πάτρα … !!!

Το W Night Club καθώς και το Dream City ( DC ) το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο πολυσύχναστα και παράλληλα δημοφιλή club της Αθήνας . Δεκάδες Party πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση με την προσέλευση του κόσμου να θεωρείται ως κάτι παραπάνω από θεαματική .

 

Το μεν W NIGHT CLUB PATRAS ) έκανε πέρσι την εμφάνιση του στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα το Republic Club ( Πρώην Guzel Underground Chic ) υποχρεώθηκε να αλλάξει ονομασία και προφίλ προκειμένου να φιλοξενήσει ένα νέο project στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας . Δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως η περσινή χρονιά αποτέλεσε όαση για τα δεδομένα που βιώσαμε καθ όλη την διάρκεια της χειμερινής σεζόν , με τους περισσότερους Πατρινούς να δείχνουν περίτρανα την προτίμηση τους προς το συγκεκριμένο χώρο . 



To Show Me Love καθώς και το Make Me King έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις με την ημέρα της Παρασκευής να είχε συνδεθεί αποκλειστικά και μόνο με τα δύο ( 2 ) συγκεκριμένα event . Ο υπεύθυνος μουσικής επιμέλειας ( dj Romanos Papanikolaou ) με τις μουσικές του επιλογές κατάφερε να βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι σε όλο αυτό που γνωρίσαμε πέρσι στο W Night Club Patras . Τέλος να μην παραλείψουμε να σας αναφέρουμε και τον καταλυτικό ρόλο που συντέλεσαν οι εκάστοτε PR ( Στελέχη Δημοσίων Σχέσεων ) εφαρμόζοντας την μέθοδο του Free List , με την βοήθεια της οποίας το συγκεκριμένο κέντρο νυχτερινής εστίασης κατάφερνε να συγκεντρώνει ( προσελκύει ) σχετικά νωρίς τους θαμώνες του .





Έχοντας ως πρότυπο την περσινή άκρως πετυχημένη χρονιά το W Night Club  ευελπιστεί πως και φέτος θα αποτελέσει την νούμερο 1 επιλογή στην διασκέδαση της Πάτρας … !!!


Σαν πραγματική βόμβα έσκασε το άκουσμα της είδησης ότι από τα τέλη του ερχόμενου Σεπτέμβρη το DREAM CITY ( DC ) θα συμπλήρωνε το πάζλ στα υπάρχον νυχτερινά κέντρα ( club ) της Πάτρας . Μάλιστα πριν από 2 μήνες περίπου πρώτο το Patra Gossip News .Gr είχε προχωρήσει στην αποκάλυψη της σχετικής πληροφορίας . Αυτό που θα δείτε όλοι σας αναμένεται να σας εκπλήξει με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο και με βάσει τις μέχρι τώρα ενδείξεις θα αποτελέσει το νέο hot στέκι των Πατρινών δίνοντας του ψήφο εμπιστοσύνης . Στενή αναμένεται η συνεργασία με το Dream City της Αθήνας όσον αφορά τα εκάστοτε event που θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση 


Η διεύθυνση του εν λόγω καταστήματος έχει φροντίσει τα πάντα , με την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου η ημέρα της επίσης έναρξης ( Grand Opening ) να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σας . Πλέον ο καθένας σας θα μπορεί να έχει την πόλη ( city ) που ονειρεύεται ( Dream ) σε συνδυασμό πάντοτε με οικονομικές τιμές , προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα που βιώνουμε όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου. Πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Patra Gossip News .Gr είδη έχουν γίνει οι αρχικές συζητήσεις σχετικά με το προσωπικό που θα πλαισιώνει το προαναφερόμενο club ( Djs – Pr – Υποδοχή – Service – Bar ) και πιστέψτε μας ότι τα ονόματα που θα σας ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες αναμένεται να προκαλέσουν ντελίριο ενθουσιασμού .




Δεν υπάρχουν σχόλια: