Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΚΙΡΚΙ ΒΑΡΒΑΡΑ : Ο Γοητευτικός Λαϊκός Τραγουδιστής , Οι Αφιερώσεις Και Ο Οριστικός Χωρισμός … Αποκλειστικό ‘Oλο Το Love Story !!!



Η Κίρκι Βαρβάρα κατά πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως η Πάμελα Άντερσον της Ελλάδος και όχι αδίκως . Μια σχετική σύγκριση μεταξύ των δύο κυριών θα σας βοηθήσει προκειμένου να ξεδιαλύνει κάθε αμφιβολία που μπορεί να έχει ο καθένας σας . Μάλιστα πριν από λίγο καιρό την είχαμε φιλοξενήσει αποκλειστικά μέσα από το Patra Gossip News .Gr κερδίζοντας όπως ήταν φυσικό όλα τα αντρικά βλέμματα .


Όπως γίνεται αντιληπτό εκατοντάδες η καλύτερα χιλιάδες είναι οι θαυμαστές της προαναφερόμενης κοπέλας που είναι σε θέση να κάνουν τα πάντα , οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους , προκειμένου να κλέψουν έστω και μια ματιά της .


Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της , μας ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ελεύθερη και ωραία .  Φαίνεται πως επήλθε ο οριστικός χωρισμός ανάμεσα σ αυτήν και πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή νεαρής ηλικίας . Για πέντε ( 2 ) περίπου χρόνια διατηρούσαν σχέση αλλά λόγο κάποιων συντελεστών αναγκάστηκαν πλέον να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους , με το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης να απορρίπτεται κατηγορηματικά από την ΒαρβάραΦίλοι του στενού οικογενειακού κύκλου του πρώην ζευγαριού δηλώνουν πως σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση έδειχναν φουλ ερωτευμένοι , πραγματικά αχώριστοι . Οποίοι γνωρίζουν ποιος είναι ο πολυσυζητημένος γοητευτικός καλλιτέχνης , σίγουρα θα ξέρουν πως πολλά τραγούδια του έχουν γραφτεί για την εντυπωσιακή Pamela Anderson της Ελλάδος .











Δεν υπάρχουν σχόλια: