Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Η ΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ PATRA GOSSIP NEWS .GR

Η Νάντια Στάμου αν και κατάγεται από την πόλη της Πάτρας , έχει κάτι το οποίο πολλοί συνάδέρφοι της , παρόλο το γεγονός ότι το προσπάθησαν , στο τέλος δεν είδαν τα κόπους τους να βρίσκουν ανταπόκριση .. Φυσικά αναφερόμαστε στο φαινόμενο να αποσιωπηθεί κάποιος από τα στενά όρια της συγκεκριμένης πόλης που ζούμε , να ανοίξει τα φτερά του και να πραγματοποιήσει συνεργασίες οι οποίες σαφώς και θα αποτελέσουν ένα παραπάνω λόγο ( βήμα ) για τον εκάστοτε επιχειρηματία να δείξει την προτίμηση σου στο συγκεκριμένο πρόσωπο. 


Παρόλο το γεγονός ότι  Πατρινοί/ες τραγουδιστές/τριες είναι μετρημένοι/ες στα δάχτυλα του ενός χεριού , που έχουν καταφέρει την επίτευξη του προαναφερόμενου στόχου , η Νάντια Στάμου απόλυτα δίκαια συγκαταλέγεται στην συγκεκριμένη κατηγορία .... Αν και είναι αρκετά νέα στο δυναμικό της  περιλαμβάνονται συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα , του ελληνικού πενταγράμμου . Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του ανεπανάληπτου Σταμάτη Γονίδη . Το Patra Gossip News .Gr επικοινώνησε μαζί της και μας δήλωσε τα παρακάτω : 

Patra Gossip News .Gr : Νάντια πως είναι η εμπειρία να βρίσκεσαι δίπλα σε μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές , όπως αυτή του Σταμάτη Γονίδη .. ?

Νάντια Στάμου : Σίγουρα νιώθω πολύ χαρούμενη και ειδικότερα ευλογημένη που έχω την τιμή να μοιράζομαι την ίδια πίστα με τον Σταμάτη Γονίδη . Η σχετική εμπειρία χακτηρίζεται ως μοναδική και κυρίως εποικοδομητική για το μέλλον , αφού το  να βρίσκεσαι τόσο καιρό και να ζεις καλλιτεχνικά με έναν τραγουδιστή  τέτοιου βεληνεκούς , μόνο πλεονεκτήματα μπορεί να σου επιφέρει .... Μέχρι στιγμής περνάμε τέλεια και ελπίζω η συγκεκριμένη συνεργασία να συνεχιστεί και στο μέλλον . Πάντος για νυχτερινό κατάστημα ακόμη είναι πολύ νωρίς στπ να αναφερθούμε κάπου συγκεκριμένα .


Patra Gossip News .Gr : Η επόμενη ερώτηση που θα σου θέσω , προέρχεται μέσα από την καθημερινότητα του καθημερινού Έλληνα και πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην οικονομική κρίση ... Το συγκεκριμένο φαινόμενο ( πλέον παγκόσμιο ) κατά πόσο σε έχει επηρεάσει ... ?

Νάντια Στάμου : Η άποψη μου σχετικά με το θέμα που μόλις έθεσες , διαφοροποιείται λίγο από την υπόλοιπη μάζα , αφού θεωρώ ότι όλο αυτό το σκηνικό του παραλόγου που ζούμε σαν χώρα ( τα τελευταία 4 χρόνια ) είναι κυρίως σε εικονικό επίπεδο και λιγότερο σε ρεαλιστικό . Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο . Προσωπικά μπορώ να πω,  πως δεν με έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό .

Patra Gossip News .Gr : Τέλος ολοκληρώνοντας την συγκεκριμένη mini συνέντευξη , θέλω να μου πεις εάν δεχόσουν κάποια πρόταση , απο τα υπάρχουσα νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας , θα έπαιρνες την απόφαση να επαναπατριστείς ...?

Νάντια Στάμου : Ωραία ερώτηση ... Κοίτα Ηλία να σου όλη την αλήθεια αν και εφόσον μου έκαναν μια σοβαρή και παράλληλα δελεαστική πρόταση ίσως και να την σκεφτόμουν , αλλά μόνο για καλοκαιρινή περίοδο .












Δεν υπάρχουν σχόλια: