Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Νέο ροζ βίντεο… με πρωταγωνίστρια Πατρινιά ... Ρε Ποιά Να Είναι !!!


H ανάρτηση «ροζ βίντεο» στο Διαδίκτυο... είναι παλαιό «φαινόμενο»
Αλλά αυτό που έχει συμβεί με το βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί νεαρή μελαχρινή Πατρινή, δεν έχει προηγούμενο! Τα «χτυπήματα» που έχει δεχθεί είναι τόσα πολλά, που σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στην πρωτοκαθεδρία του «youporn»! Και όχι αδίκως. Αφού η εν λόγω νεαρή απολαμβάνει την ερωτική της περίπτυξη με τον σύντροφό της όσο καμία άλλη


Η μελαχρινή καλλονή, όχι μόνο τα δίνει όλα, αλλά φαίνεται ότι είναι και εξπέρ στο στοματικό έρωτα. Το βίντεο είναι τραβηγμένο προφανώς από κινητό τηλέφωνο και σ' αυτό το πρόσωπο της νεαρής φαίνεται σχεδόν καθαρά, αν και δεν «αποκαλύπτεται» αυτό του συντρόφου της. Από τον τρόπο της λήψης, φαίνεται ότι το βίντεο το έχει τραβήξει ο σύντροφος της κοπέλας, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, προφανώς εν γνώσει της και με τη συγκατάθεσή της. Κι αυτό γιατί η Πατρινιά είναι σκυμμένη μπροστά στον ερωτικό σύντροφό της που στέκεται όρθιος, όταν επιδίδεται στη συγκεκριμένη πράξη.


Πάντως, το συγκεκριμένο βίντεο έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις όσων το έχουν δει και έχει γίνει αντικείμενο πολλών εγκωμιαστικών σχολίων από τον ανδρικό πληθυσμό που το έχει απολαύσει, με αρκετούς να πλέκουν το εγκώμιο της μελαχρινής Πατρινιάς, κυρίως ως προς την επιδεξιότητά της στο στοματικό έρωτα. Ιδού μερικά: «Πω, πω! Υπέροχο μωρό!», «Τέλεια χειλάκια», «Έτσι» καθώς και άλλα, τα οποία δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, μολονότι όλοι και όλες μπορείτε εύκολα να μαντέψετε το περιεχόμενό τους.


Ένα ακόμη «καυτό» βίντεο

Το συγκεκριμένο ροζ βίντεο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από αρκετά αντίστοιχα βίντεο που έχουν αναρτηθεί τελευταία στο Διαδίκτυο από την Πάτρα. Φαίνεται ότι πολλοί και πολλές επιθυμούν πλέον να βιντεοσκοπούν τις ιδιαίτερες ερωτικές τους στιγμές και να τις μοιράζονται με τους άλλους και μέσω του Διαδικτύου .

ΠΗΓΗ : dimokratiko.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: