Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΤΡΑΓΙΚΟ: Κάνουν προπόνηση μέσα στο μεσημέρι ..???


Στα πλαίσια της συνεργασίας του Patra Gossip News .Gr με το καλύτερο αθλητικό Site ( www.patragoal.gr ) , από σήμερα όλοι σας θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε πρώτοι όλα τα δρώμενα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις των ερασιτεχνικών ομάδων ( και όχι μόνο ) . Αυτό θα επιτυγχάνεται μέσω μιας νέας στήλης ,  σύμφωνα με την οποία οι  αθλητικογράφοι Αποστόλης Νικολόπουλος & Νίκος Παπαστεφανάτος θα σχολιάζουν , θα επικρίνουν καθώς και θα επαινούν τις ενέργειες εκείνες οι οποίες θα συμβάλουν προς τα σωστά βήματα του Αχαιού ποδοσφαίρου . Το σημερινό άρθρο που θα διαβάσετε είναι το παρακάτω ... !!!

ΤΡΑΓΙΚΟ: Κάνουν προπόνηση μέσα στο μεσημέρι!


Κωμικοτραγικά πράγματα για μια ακόμη φορά στο γήπεδο του Ρίου, αλλά και σε πολλά γήπεδα της Αχαϊας, όπου στριμώχνονται ομάδες και για να χωρέσουν όλες οι προπονήσεις. Ορίζονται μέχρι και στις 4.30 το μεσημέρι που η ζέστη είναι αφόρητη!
Για παράδειγμα. Ο Δήμος ανάρτησε τελικά το πρόγραμμα προπονήσεων για τις ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο του Ρίου και ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου έκανε προπόνηση σήμερα στις 4.30μ.μ.
Φανταστείτε, τους 25 ποδοσφαιριστές να λιώνουν μέσα στην ζέστη, επειδή δεν υπάρχει γήπεδο κενό!
Κάτι αντίστοιχο γίνεται σε Ζαρουχλεϊκα, Σαραβάλι, κάποτε γίνονταν αυτά και στο Ενωσιακό του Α. Κάνιστρας.
Και προσέξτε, μιλάμε για την Πάτρα… Όχι για κάποια κωμόπολη…
Παρακαλάμε να μας φτιάξουν ένα γήπεδο, όταν είμαστε η Τρίτη πόλη της Ελλάδος!
Ως πότε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: