Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο Τσίπας Ηλίας Σχολιάζει << Πολλοί Πατρινοί Τραγουδιστές 'Εχουν Καταντήσει " ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ " Για Ένα Μεροκάματο >> ... !!!


Όπως όλοι σας γνωρίζεται , το περιεχόμενο του συγκεκριμένου blog ( Patra Gossip News .Gr ) είναι καθαρά και μόνο lifestyle αλλά και όποτε βλέπουμε ότι κάτι δεν κινείται προς την σωστή κατέυθυνση , δεν χάνουμε την ευκαιρία στο να εκφράσουμε την άποψη μας , η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις ενοχλεί κάποια αυτιά , αλλά δεν πτοούμαστε , αφού λέμε αλήθειες και μόνο , έξω από τα δόντια 

Η πλειοψηφία των Πατρινών τραγουδιστών έχουν μιλήσει αποκλειστικά για όλους και για όλα στον Τσίπα Ηλία και για να πούμε την όλη αλήθεια με πολλούς από αυτούς διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις , κάνοντας παρέα και στην προσωπική μας ζωή . Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα τους χαϊδεύουμε τα αυτιά . Είμαστε στα τέλη Αυγούστου και είδη τα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας βάζουν τις  τελευταίες τους πινελιές  , προκειμένου να κλείσουν το καλλιτεχνικό σχήμα , για το υπόλοιπο της χειμερινής σεζόν . Κρατήστε στο μυαλό σας , ότι φέτος τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα , σχετικά με την νυχτερινή διασκέδαση και αμφιβάλω αν η συνέχεια της σεζόν θα είναι ρόδινη και γαλήνια .

Έτσι λοιπόν στο συγκεκριμένο πλαίσιο γινόμαστε θεατές ενός πολύ άσχημου φαινόμενου , σύμφωνα με την οποία πολλοί Πατρινοί τραγουδιστές έχουν αρχίσει να κινούνται στο παρασκήνιο , με πισώπλατες μαχαιριές - τρικλοποδιές ... με απώτερο σκοπό και μόνο προκειμένου  να έχουν αυτοί δουλειά και όχι οι συνάδελφοι τους . Μετά μιλάμε για συναδελφικό πνεύμα και άλλα τέτοια . Μάλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν ξεπεράσει το κάθε δυνατό περιθώριο και καταντάνε  " ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ "

Σαφώς και δεν μπορούμε να τους κατατάξουμε όλους στην συγκεκριμένη κατηγορία , αφού υπάρχουν και οι εξαιρέσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια: