Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Πάτρα : Η Νέα Τάση Θέλει Τους << Αλιομένους >> Pr Να Στρέφονται Στην Μπάρα ... !!!



Τα τελευταία 4 χρόνια περίπου παρατηρήσαμε όλοι τι φαινόμενο εκείνο κατά το οποίο όλοι μα όλοι σχεδόν είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους , ώστε κάποια μέρα να γίνουν στελέχη δημοσίων σχέσεων η κοινώς PR ( Promotion Relationship ) ... Πολλοί τα κατάφεραν , με αποτέλεσμα να αποτελέσουν μέλος ορισμένων από τα μεγαλύτερα νυχτερινά καταστήματα ( cafe - bar καθώς και club ) της πόλης μας ( Πάτρας ) . Βέβαια να πούμε την  όλη αλήθεια η συγκεκριμένη κατάσταση γινόταν κατά μεγαλύτερη διάρκεια και κλίμακα , πριν 2 χρόνια περίπου , δηλαδή πριν εισέλθει για τα καλά η λαίλαπα της οικονομικής κρίσης , γκρεμίζοντας τα πάντα στο πέρασμα του ... 

Δεν γίνεται να θες να θεωρείσαι PR και κατ επέκταση να αξιώνεις από τους εκάστοτε επιχειρηματίες να σου δίνουν 40 - 50 και 60 Ε και παράλληλα να φέρνεις 5 άτομα .


Έτσι λοιπόν όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν , έτσι και η συγκεκριμένη τάση προς την άσκηση δημοσίων σχέσων ( τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο , διότι στην πράξη άλλα παρατηρούσαμε τόσο καιρό  ) φαίνεται πως σταδιακά αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση και κατ επέκταση να ανώμαλη προσγείωση. Όλα τα προλεγόμενα στοιχεία που σας αναφέραμε , μπορεί ο καθένας σας να τα εξακριβώσει και στην πράξη , αφού να σκεφτείτε πόσα άτομα δουλεύανε πριν 2 χρόνια περίπου ως PR και πόσοι από αυτούς έχουν παραμείνει αναλλοίωτοι , τότε η απάντηση θα είναι αποστομωτική . 


Για τον συγκεκριμένο λόγο πλέον πολλά από τα άτομα αυτά , στρέφονται ώστε να γίνουν bartender .. Αν κάνετε μια σχετική έρευνα αγοράς τότε θα κατανοήσετε απόλυτα αν η συγκεκριμένη άποψη ισχύει η όχι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: