Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ : Ποια Θεωρείται Ως Την Πιο Στυλάτη Πατρινιά ... ???

Καιρό είχαμε μέσα από το συγκεκριμένο blog να πραγματοποιήσουμε κάποιον διαγωνισμό και έτσι λοιπόν πήραμε την απόφαση , στο να προχωρήσουμε στην συγκεκριμένη ενέργεια ... Έτσι λοιπόν το περιεχόμενο της προαναφερομένης ψηφοφορίας συνίσταται στο γυναικείο στυλ και ειδικότερα καλούνται οι ψηφοφόροι του Patra Gossip News .Gr να μπουν στην διαδικασία ,  να επιλέξουν την γυναικεία παρουσία εκείνη , που θεωρούν κατά την γνώμη τους ότι επάξια μπορεί να της αποδοθεί  ο χαρακτηρισμός ως της πιο στυλάτης Πατρινιάς .



Βέβαια λόγο του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη πόλη ( Πάτρα ) διαθέτει αμέτρητες καλοντυμένες κοπέλες , οι οποίες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική τους εμφάνιση , δυσκολευτήκατε αρκετά , σχετικά με τις επιλαχούσες .Πάντος η τελική επιλογή των υποψηφίων έγινε καθαρά με αντικειμενικά κριτήρια , με αποτέλεσμα να καλύπτονται διάφοροι τομείς ενασχόλησης , όπως το τραγούδι , το modeling καθώς και οι κοπέλες της διπλανής πόρτας .



Υποψήφιες είναι οι παρακάτω 4 κοπέλες , οι οποίες έχουν κλέψει όλες τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής ... !!!


1.) ΓΙΟΥΛΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ




Το συγκεκριμένο κορίτσι δεν χρειάζεται ιδαίτερες συστάσεις , αφού πλέον το όνομα της συγκαταλέγεται ανάμεσα στις νέες παρουσίες της εγχώριας Show bizz . Αφορμή αποτέλεσε η τεράστια επιτυχία που πραγματοποιήσε το τραγούδι της με τίτλο " ΝΑ ΜΑΓΑΠΑΣ " . Φημίζεται για το καλόγουστο στυλ , κερδίζοντας επάξια τον χαρακτηρισμό της αγγελικής παρουσίας .









2.) ΛΙΑ ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ


Την Λία Τσαπικούνη την γνωρίσαμε πρώτοι μέσα από το Patra Gossip News .Gr και στην συνέχεια από την εβδομαδιαία εφημερίδα " Κόσμος Της Πάτρας " . Αμέσως κατάφερε να κερδίσει όλες τις εντυπώσεις , ιδαίτερα με τις στιλιστικές επιλογές της , οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν περνούν απαρατήρητες . Στο σημείο αυτό να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στη αδερφή της , την Στέλλα η οποία σαφώς και δικαιούταν και αυτή μια θέση στην συγκεκριμένη ψηφοφορία ... !!!












3.) NASSIA RUSS PLATINA ( Facebook Name )




Την πρωτογνωρίσαμε μέσα από το Rescue και αργότερα μέσα από το ΘΕΑ beach bar . Αρκεί μόνο μια ματιά προκειμένου να κατανοήσει κάποιος ότι οι προδιαγραφές της συγκεκριμένης παρουσίας , σίγουρα δεν μπορούν να περιοριστούν , μέσα στα στενά όρια της Πατρινής κοινωνίας . Τρανή απόδειξη αποτέλεσε η χθεσινή της διάκριση , αφού κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στα Αχαϊκά καλλιστεία και κατ επέκταση να της ανοίγονται διάπλατα οι πόρτες για μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του modeling .













4.) ΕΙΡΗΗ ΠΑΡΙΣΗ 


Τελευταία επιλαχούσα αλλά όχι και σίγουρα στις προτιμήσεις σας . Άλλωστε πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο όταν μιλάμε ίσως για την πιο εντυπωσιακή εν ενεργεία Πατρινιά τραγουδίστρια εν έτη 2012 . Τόσο πέρσι μέσα από το νυχτερινό κέντρο Romeo + , όσο και φέτος για μικρή χρονική διάρκεια απο το Q Live , είχατε τη ευκαιρία να την απολαύστε live ... !!!











Δεν υπάρχουν σχόλια: