Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΡΕΝΙΑ ΔΟΥΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ PATRA GOSSIP NEWS .GR ... !!!

Την Ρένια Δούκα σαφώς και την γνωρίζεται αφού το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αποτελεί μια από τις πιο hot γυναικείες παρουσίες της χώρας . Οι topless guest εμφανήσεις που πραγματοποιεί σε διάφορες περιοχές , καταφέρνουν και προσελκύουν πλήθος κόσμου και ένας από τους λόγους που γίνεται κάτι τέτοιο είναι φυσικά η εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση , συγκεντρώνοντας πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα και δικαίως που γίνεται κάτι τέτοιο .


Πάντος λόγο του γεγονότος ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχουμε την συνήθεια να αντιμετωπίζουμε τους πάντες και τα πάντα με το ίδιο κριτήριο ( κλίμακα )  , η εντυπωσιακή Ρένα Δούκα  μίλησε αποκλειστικά στο Patra Gossip News .Gr και τοποθετήθηκε για όλους και για όλα , βάζοντας τα πράγματα στην θέση που τους αρμόζει , με την πιο σημαντική παρατήρηση να συνίσταται στις φήμες που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε πιθανή συμμετοχή της σε ταινία της Sirina Production . Διαβάστε τι δήλωσε αποκλειστικά στον Τσίπα Ηλία ... !!!


Patra Gossip News .Gr : Ρένια αν και ασχολείσαι κυρίως με τον χώρο της show bizz και ειδικότερα με τον χώρο του modeling , οι μελλοντικοί σου στόχοι περιορίζονται μόνα στα συγκεκριμένα πλαίσια η επιδιώκεις το παραπάνω βήμα ... ?Ρένια Δούκα : Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με την πορεία που έχω διανύσει στο χώρο που βρίσκομαι , αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως βάζω φραγμούς σε οποιαδήποτε μελλοντική πρόταση που μπορεί να μου δοθεί .. Γενικότερα είναι άνθρωπος που πάντοτε μα πάντοτε ψάχνει το περαιτέρω βήμα , το οποίο θα μου ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές .

Patra Gossip News .Gr : Κατά την γνώμη σου , ποιο είναι το πιο HOT σημείο πάνω σου ... ?

Ρένια Δούκα : Εδώ υπάρχει σύγκρουση απόψεων , αφού αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι το πιο δυνατό σημείο πάνω μου , είναι το στήθος μου ( άποψη την οποία συμμερίζομαι και εγώ ) , ενώ η αντίπαλη πλευρά υποστηρίζει πως τα μάτια μου είναι αυτά που προσέχει κάποιος σαν πρώτη εικόνα , μόλις με αντικρίσει .Patra Gossip News .Gr : Ρένια φτάνουμε ίσως στο πιο κρίσιμο σημείο της συγκεκριμένης εξομολόγησης , αφού η ερώτηση που θα σου θέσω αποτελεί παράλληλα και απορία μεγάλης μερίδας ατόμων που σε θαυμάζουν . Συγκεκριμένα ποια είναι η τοποθέτηση σου , σχετικά με τα δημοσιεύματα που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα  , οι οποίες κάνουν λόγο για επικείμενη συμμετοχή σου σε ταινία της Sirina Production .

Ρενια Δούκα : Ηλία κοιτά να δεις ( που  ξέρεις πως παίζεται το όλο παιχνίδι )  , όταν είσαι έξω από τα πράγματα σίγουρα και δεν μπορείς να ξέρεις το τι γίνεται προς τα μέσα , με αποτέλεσμα ο καθένας να λέει ότι θέλει . Το γεγονός ότι έχω και συνεχίζω να πραγματοποιώ αποκαλυπτικές εμφανήσεις , σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα συμμετάσχω σε ταινία ροζ περιεχομένου . Μάλιστα το αντίθετο , στο κοντινό η μακρινό μέλλον και εφόσον βρω τον κατάλληλο άνθρωπο , θέλω πάρα πολύ να κάνω την δική μου οικογένεια , αφήνοντας πίσω τις φωτογραφήσεις , τις topless εμφανήσεις και γενικότερα τον χώρο που βρίσκομαι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , ασκώντας παράλληλα το επάγγελμα της δικηγορίας που το έχω σπουδάσει ... !!!Δεν υπάρχουν σχόλια: