Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

MARINA PAN : Τελικά Ανακαλύψαμε Την Εξωτική Παρουσία Της Ναυπάκτου ... !!!


Πριν 1 βδομάδα περίπου ενώ ξεφυλλίζαμε  το φωτογραφικό album του Wind Sand  της Ναυπάκτου , εντελώς τυχαία πέσαμε σε μια ύπαρξη η οποία πολύ δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί με 2-3 απλά επίθετα ... Όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου είχαμε χάσει τα λόγια μας , αφού σε παρέπεμπε σε κάτι το εξωτικό , το μη γήινο και λόγω του γεγονότος ότι δεν ξέραμε το όνομα της , της αποδώσαμε τον χαρακτηρισμό της Χ ( όπου Χ = Κάτι το άγνωστο ) ... Σήμερα όμως θα αναφερθούμε και πάλι στην συγκεκριμένη κοπέλα αλλά αυτή την φορά γνωρίζουμε το πραγματικό της όνομα .

Marina Pan ( Facebook Name ) ονομάζεται λοιπόν το εν λόγω πρόσωπο , το οποίο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως συγκαταλέγεται στις πιο ελκυστικές γυναικείες παρουσίες της Ναυπάκτου . Αν και ακόμη είναι πάρα πολύ μικρή σε ηλικία , αυτό δεν στέκεται ικανό εμπόδιο , προκειμένου να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα ... Η πιο τρανή απόδειξη αποτελούν τα εκατοντάδες LIKE που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής , οι photo της , που έχει αναρτήσει στο προσωπικό της profil στο facebook ... ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ !!!

Πάντος για να εξακριβώσουμε την αξία κάποιου ατόμου , τότε αυτό μπορεί να  επιτευχθεί  εάν και μόνο έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει μέσα στο υπόλοιπο πλήθος και στην περίπτωση της Μαρίνας νομίζουμε πως κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται και μάλιστα σε τεράστιο βαθμό . Για ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω photo ... !!!





Οι παρακάτω photo που θα σας παρουσιάσουμε είναι αμοντάριστες και γ αυτό τον λόγο έχουν και μεγαλύτερο ειδικό βάρος , αφού όπως είναι κάποιος στην πραγματικότητα , έτσι και ανταποκρίνεται στην εικόνα . Αυτό δεν έχει καμία σημασία για την Μαρίνα η οποία δεν χρειάζεται μοντάζ η οτιδήποτε άλλο προκειμένου να αποτυπωθούν τα φυσικά της χαρακτηριστικά σε μια εικόνα ... !!!












Δεν υπάρχουν σχόλια: