Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Αποκλειστικές Δηλώσεις Της Ελίνας Τζουβέκα Σχετικά Με Όλα Όσα Ακούγονται Το Τελευταίο Χρονικό Διάστημα ... !!!


Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση σχετικά με την επικείμενη σχέση που διατηρεί η νεαρή Πατρινά τραγουδίστρια Ελίνα Τζουβέκα με τον μαέστρο και στενό συνεργάτη του Νικηφόρου Κωνσταντίνο Αβραμόπουλο . Στην αρχή της χειμερινής περιόδου , βρέθηκαν να εργάζονται και οι δυο κάτω από την ίδια στέγη του νυχτερινού κέντρου Romeo , χωρίς όμως κανένας να γνωρίζει πως τα δυο συγκεκριμένα πρόσωπα είναι μαζί . Ξαφνικά όμως έχουμε την αποχώρηση της Ελίνας από το Romeo , με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν . 


Το γεγονός ότι η Τζουβέκα φέτος το καλοκαίρι δεν βρισκόταν στο δυναμικό κάποιου νυχτερινού καταστήματος σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως . Aνεξάρτητα με αυτό όμως πλέον τα παιδιά δηλώνουν φανερά ότι είναι μαζί , ζώντας τον απόλυτο έρωτα , ο ένας στα μάτια του άλλου . Το Patra Gossip News .Gr επικοινώνησε με την νεαρή τραγουδίστρια προκειμένου να τοποθετηθεί και η ίδια σχετικά με όλα αυτά που λέγονται ( κυρίως τους 2 τελευταίους μήνες ) .


Patra Gossip News .Gr : Ελίνα ποια είναι η τοποθέτηση σου σχετικά με όλα αυτά που ακούγονται κατά καιρούς και ειδικότερα , το γεγονός ότι την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο δεν βρισκόσουν σε κάποιο νυχτερινό σχήμα ... ?

Ελίνα Τζουβέκα : Όταν είχα αποχωρήσει από το Romeo είχα μιλήσει σχετικά με το ζήτημα αυτό και δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούμε και άλλο . Τώρα όσον αφορά το άλλου σκέλος της ερώτησης , θέλω να σας πω ότι όσα ακούγονται σχετικά με μένα και τη σχέση που διατηρώ με τον Κωνσταντίνο με αφήνουν παγερά αδιάφορη . Είμαι με τον άνθρωπο μου και αυτό είναι που μετράει . Ο καθένας μπορεί και έχει το διαικίωμα να λέει ότι θέλει . Τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο όντως δεν συμμετείχα σε κάποιο καλλιτεχνικό σχήμα ( παρόλο τις εκάστοτε προτάσεις που δέχτηκα ) , αφού προτίμησα να ξεκουραστώ . Παράλληλα κάνω μαθήματα φωνητικής και προτιμώ κυρίως μια νέα εναλλακτική οδό , που δεν την έχω δοκιμάσει , παρά να κάνω πράγματα που τα έχω κάνει και στο παρελθόν . Τέλος μεγάλη βάση έδωσα και στις σπουδές μου και με το καλό από Σεπτέμβρη να πάρω το πτυχίο . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: