Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Εκπλήσει Τους Πάντες ο Χρήστος Τσίου Με Την Πορεία Του Στο Χώρο Του Τραγουδιού ... !!!



Όταν αναφερόμαστε σε Πατρινούς τραγουδιστές , σίγουρα η πλειοψηφία του Πατρινού κοινού θα σας αναφέρει τον Σπύρο Πανταζόπουλο , Τον Χρήστο Δαναό , τον Αντρέα Κούφη , τον Γιάννη Πανίτσα , τον Σπύρο Νιάχο , τον Παράμερο , τον Γιάννη Τσίλη  καθώς και άλλους . Στην συγκεκριμένη λίστα όμως φαίνεται πως θα σας επιφυλάσσουμε ακόμη μια προσθήκη , την οποία πολλοί από εσάς μπορεί να μην περιμένατε , αλλά φαίνεται πως ορισμένα δεδομένα έχουν αλλάξει .



ο Χρήστος Τσίου έγινε πιο γνωστός προς το ευρύ κοινό , μέσα από την παρουσία του στο club Exodos  ( Μετέπειτα Έναστρον ) , αφού είχε αναλάβει τις μουσικές επιλογές επιλογές ( Dj ) . Το τελευταίο χρόνο όμως , πραγματοποιήσε στροφή 360 μοιρών και πλέον ασχολείται ενεργά με τον χώρο του τραγουδιού . Στο νέο του εγχείρημα αυτό , όπως ήταν φυσικό δέχτηκε έντονη κριτική και πισώπλατες μαχαιριές , αφού η ιστορία μας έχει διδάξει ότι σε αρκετές περιπτώσεις , είναι πάρα πολλά τα εμπόδια  και οι κακουχίες για οποιονδήποτε νέο θέλει να μπει σε κάποιον χώρο η τομέα , όπου κυριαρχεί η λεγόμενη κλίκα . 



Όλα αυτά όμως ο Χρήστος κατάφερε να τα προσπεράσει και να τα αφήσει πίσω του , με τους περισσότερους Πατρινούς να αποδέχονται την προσωπικότητα και όλο αυτό που βγάζει πάνω στην σκηνή . Η βελτίωση στην φωνή του είναι φανερή , γεγονός που το παραδέχονται ακόμη και οι εχθροί του . De Mole - Opal - ΧΡΗΣΜΟΣ - Thalassa Beach αποτελούν μόνο ορισμένους από τους καλλιτεχνικούς προορισμούς του νεαρού Πατρινού τραγουδιστή , στην μέχρι τώρα πορεία του ... !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: