Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο Λάμπης Λιβιεράτος Αποκλειστικά Στο Patra Gossip News .Gr ... !!!


  • Γεννήθηκε στην Αθήνα. Aποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη το 1987. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε το χειμώνα του 1988 στην παράσταση 'Ξενοδοχείο ο παράδεισος' με τους: Σταμάτη Φασουλή, Γιάννη Φέρτη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου.
  • Το 1990 ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο θέατρο και την τηλεόραση.
  • Το χειμώνα του 1992 κάνει τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα στο χώρο του τραγουδιού στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου στη ΜΕΔΟΥΣΑ.
  • Το 1993 εμφανίζεται στο ΖΟΟΜ δίπλα στην Αννα Βίσση και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συμμετέχει στις συναυλίες της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
  • Η πρώτη δισκογραφική παρουσία του είναι η συμμετοχή του στο δίσκο του Θάνου Καλλίρη με το τραγούδι 'Ο νέος είναι ωραίος, μα ο παλιός είναι αλλιώς'. Επίσηςσυμμετέχει στο δίσκο του Αλέξη Παπαδημητρίου 'Ο κύκλος του έρωτα' με ένα τραγούδι.
  • Τον Οκτώβριο του '93 παίρνει μέρος στην όπερα 'Ωδή στους θεούς' του Σταύρου Σιδερά στην Κύπρο για την Κοινοπολιτεία.
  • Τον ίδιο χειμώνα εμφανίζεται στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ μαζί με τον Βασίλη Καρρά και την Καίτη Γαρμπή.
  • Το 1993 είναι και ο χρόνος που κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο 'Ας είχα τη δύναμη'.
  • Το χειμώνα του 1994 εμφανίζεται στο πλευρό της Κατερίνας Κούκα στο SHOW CENTER.
  • Το 1995 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο 'Υπόθεση προσωπική'.
  • Ακολούθησαν εμφανίσεις δίπλα σε σημαντικά ονόματα του λαϊκού τραγουδιού μέχρι την περίοδο 1996-1997 που μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσα Θεοδωρίδουπαρουσίασαν στις ΧΑΝΤΡΕΣ στο Θησείο το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα της Αθήνας.
  • Τέλος του 1996 κυκλοφόρησε ο δίσκος 'Μπαμ και κάτω' σε μουσική Νίκου Καρβέλα και δική του και στίχους της Ναταλίας Γερμανού και του ίδιου. Ο δίσκος αυτός έγινε χρυσός.
  • Ιανουάριος του 1998: Κυκλοφόρησε ο τέταρτος δίσκος του Λάμπη Λιβιεράτου με τίτλο'Ποιος είναι αυτός'. Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας εκτός από ένα τραγούδι που έγραψε η Ναταλία Γερμανού. Ο δίσκος έγινε χρυσός.
  • Το Δεκέμβρη του 1998 κυκλοφόρησε ένα cd single με τίτλο 'Ρόδα είναι''.
  • Τον Ιούνιο του '99 κυκλοφόρησε ο νέος του προσωπικός δίσκος που έχει τίτλο 'Το καλύτερο παιδί'. Στα περισσότερα τραγούδια μουσική έγραψε ο Λάμπης Λιβιεράτος. Στους στίχους συνεργάστηκαν η Ναταλία Γερμανού, ο Αντώνης Παππάς, ο Γιώργος Λάσκαρης (που έγραψε και τη μουσική σε τρία τραγούδια), ο Κων/νος Τσερώνης και η Νατάσα Θεοδωρίδου.
  • Το Μάρτιο του 2000 κυκλοφορεί ένα cd γεμάτο επιτυχίες της δεκαετίας του '60 με τίτλο"Το μάθημα".Ο Λάμπης διασκευάζει τα πιο γνωστά και αγαπημένα μας τραγούδια και προσθέτει το δικό του ερμηνευτικό ύφος.Σε ένα τραγούδι συμμετέχει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πλέον έχουμε την δυνατότητα να τον απολαύσουμε live στην πόλη της Πάτρας και συγκεκριμένα στο Rio By Night στην περιοχή του Ρίο . Έτσι λοιπόν διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τσίπα Ηλία , για λογαριασμό του Patra Gossip News .Gr 



Patra Gossip News .Gr : Λάμπη ας ξεκινήσουμε την συγκεκριμένη συνέντευξη αναλύοντας  μας την πρόσφατη απόφαση σου , να ασχοληθείς και πάλι ενεργά με τον χώρο του τραγουδιού . Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που σε παρακίνησε σε μια τέτοια ενέργεια .. ?

Λάμπης Λιβιεράτος : Η αλήθεια είναι πως είχα αποστασιοποιηθεί για ορισμένο καιρό από τον χώρο που ουσιαστικό με ανέδειξε , το τραγούδι . Αν μου βγήκε σε καλό η σε κακό , αυτό πιστεύω πως θα το κρίνει μόνο ο κόσμος που με στηρίζει και με ακολουθεί , τόσα χρόνια . Πριν 1.5 χρόνο περίπου και ύστερα από κάποιες συζητήσεις που είχα με κάποιους δικούς μου ανθρώπους , πήρα την απόφαση να κάνω το λεγόμενο come back . Αφετηρία αποτέλεσε η συνεργασία με τον  Θάνο Καλλίρη στο Gost House . Στην συνέχεια ακολούθησαν και κάποιες άλλες προτάσεις , βρέθηκα με παλιούς μου φίλους και συνεργάτες και όλο αυτό με οδήγησε στο να καταλάβω πως η μακροχρόνια απουσία μου από κάτι που το αγαπώ τόσο πολύ , όπως το τραγούδι πλέον είχε μείνει στο παρελθόν .



Patra Gossip News .Gr : Η Κρίση που βιώνουμε σε έχει επηρεάσει ... ?

Λάμπης Λιβιεράτος : Το συγκεκριμένο θέμα που έθιξες είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο το οποίο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναλυθεί σε 3-4 γραμμές . Πραγματικά οι εποχές που ζούμε κρίνονται ως η πιο δύσκολες , μετά την μεταπολίτευση . Το χειρότερο είναι πως εκτός από τον οικονομικό τομέα έχουν πληγεί οι πυλώνες της Ελληνικής κοινωνίας , όπως είναι βέβαια η οικογένεια και το ήθος . Σίγουρα και η νυχτερινή διασκέδαση έχει επηρεαστεί , τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με το κοντινό παρελθόν , τα παχουλά νυχτοκάματα πλέον δεν υφίστανται και οι μέρες λειτουργείας των νυχτερινών καταστημάτων περιορίζονται κυρίως σε 2-3 μέρες . Ελπίζω πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο .

Patra Gossip News .Gr  : Τώρα θα σε φέρουμε σε λίγο δύσκολη θέση , αφού θα σε βάλουμε στην διαδικασία να διαλέξεις ( επιλέξεις ) ανάμεσα στην ηθοποιία και το τραγούδι ...

Λάμπης Λιβιεράτος : Χαχαχα ( γέλια ) ... Κυριολεκτικά μου βάζετε το μαχαίρι στο λαιμό . Δίχως αμφιβολία είναι μια πολύ δύσκολη επιλογή , στην οποία δεν μπορώ να απαντήσω μονολεκτικά . Πρόκειται για 2 τομείς ( Τραγούδι & Ηθοποιία ) οι οποίοι μου έδωσαν την δυνατότητα και την ευκαιρία στο να πραγματοποιήσω σχεδόν όλα τα όνειρα και τους στόχους μου , που είχα θέσει όταν πρωτοξεκινούσα . Ο καθένας από την δική του πλευρά έχει μια σημαντική θέση στην καρδιά μου . Όταν τραγουδάω μου δίνεται η δυνατότητα στο να έρχομαι σε επαφή και να επικοινωνώ με εκατοντάδες κόσμο η οποία ορισμένες φορές λειτουργεί και σαν ψυχοθεραπεία , ενώ αντίστοιχα η ηθοποιία μου δίνει την δυνατότητα να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου , τα όρια μου , μέχρι που μπορώ να φτάσω και να εξωτερικεύσω τα απόκρυφα συναισθήματα μου . Φοβάμαι πως  θα σας απογοητεύσω σχετικά με την απάντηση μου .


Patra Gossip News .Gr : Ποια θεωρείς την μεγαλύτερη συνεργασία που έχεις πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα που μιλάμε ... ?

Λάμπης Λιβιεράτος : Η αλήθεια είναι πως είτε στο τραγούδι αλλά είτε και στην ηθοποιία μου δόθηκε η δυνατότητα στο να γνωρίσω πολύ σπουδαίους ανθρώπους , ορισμένοι από αυτούς αποτελούν πραγματικό θρύλο για την χώρα μας . Μια από αυτές σίγουρα αποτελεί η Μαρινέλα , μια καλλιτέχνης με όλη την σημασία της λέξης , η οποία συντέλεσε σε τεράστιο βαθμό στην περαιτέρω μεταπήδηση του ελληνικού τραγουδιού στην επόμενη περίοδο . Μια πραγματική δασκάλα , όπου τα λόγια είναι περιττά . Στο συγκεκριμένο πλαίσιο είχε λειτουργήσει και το πετυχημένο μιούζικαλ ( Με την αυτοβιογραφία της Μαρινέλα ) των Αλέξανδρο Ρήγα και Παπαθανασίου , στο οποίο είχα πάρει μέρος . Πραγματικά για μένα αποτελεί την κορυφαία στιγμή της καριέρας μου . Θεωρώ πως σας κάλυψα απόλυτα στην ερώτηση σας .



Patra Gossip News .Gr : Πλέον σε βλέπουμε στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στο Rio By Night . Η συγκεκριμένη συνεργασία πως προέκυψε ... ?

Λάμπης Λιβιεράτος : Τα παιδιά με είχαν δει όταν βρισκόμουν στην Αθήνα , με είχαν προσεγγίσει και μου είχαν πει περίπου σχετικά με την ιδέα και το σκεπτικό τους . Έτυχε οι δικές τους φιλοδοξίες να βαδίζουν παράλληλα με τις δικές μου , με αποτέλεσμα με μεγάλη χαρά να δεχτώ την πρόταση τους . Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος αφού η Πάτρα είναι μια απίστευτη πόλη , με ενέργεια και πάθος για την νυχτερινή ζωή . Το Rio By Night δεν χωράει καμία αμφιβολία πως αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι , το οποίο δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι από τον Άκη Καρυτινό και τον Κ.Ροδόπουλο και σε συνδυασμό με το καλλιτεχνικό σχήμα , ελπίζουμε πως θα αποτελέσει για όλους σας , μια εναλλακτική πρόταση διασκέδασης . Δεν πρέπει να παραλείψουμε να σας αναφέρουμε και τις τιμές που έχουν καθιερωθεί ως εξής : Τιμή εισόδου 8 Ε και η φιάλη ανά 5 άτομα στα 100 Ε .



Patra Gossip News .Gr : Θεωρείς ότι οι δημόσιες σχέσεις με τον τρόπο τους ( είτε καλό είτε κακό ) έχουν μεταβάλει κατά κάποιο βαθμό την σημερινή έννοια του τραγουδιστή ... ?

Λάμπης Λιβιεράτος : Είναι μια πραγματικότητα την οποία δεν μπορούμε την μην την αναφέρουμε . Αν το πάρουμε συγκριτικά το θέμα ( Χθες και Σήμερα ) πλέον ορισμένα θέμα έχουν μια διαφορετική τροπή . Συγκεκριμένα παλιότερα η φωνή έπαιζε το Α και το Ω , με αποτέλεσμα να αναδεικνύονταν πολύ καλές φωνές , οι οποίες έμειναν για αρκετά χρόνια , ανεξίτηλα . Αυτό όμως δεν σημαίνει πως και σήμερα δεν συναντάμε καλούς τραγουδιστές , απλά το να έχεις καλές σχέσεις με ανθρώπους του χώρου και γενικότερα με τα media , αποτελούν ένα επιπρόσθετο στοιχείο που θα σε βοηθήσει στο μέλλον .

Patra Gossip News .Gr : Έχεις κάνει φιλίες από τον συγκεκριμένο χώρο ... ?

Λάμπης Λιβιεράτος : Διατηρώ φιλικές σχέσεις με πολλούς συναδέλφους μου , όπως η Δέσποινα Βανδή , Η Νατάσα Θεοδωρίζου και άλλοι .

Patra Gossip News .Gr : Ολοκληρώνοντας την συγκεκριμένη συνέντευξη , Λάμπη Λιβιεράτο θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε πάρα πολύ , να σου ευχηθούμε πάντοτε επιτυχίες και να μας αναφέρεις τι περιμένεις από την καλοκαιρινή περίοδο ... ?

Λάμπης Λιβιεράτος : Και εγώ από την μεριά μου , σας ευχαριστώ  για την τιμή που μου κάνατε και εύχομαι στο Patra Gossip News .Gr και πιο συγκεκριμένα εσένα Ηλία Τσίπα να πραγματοποιηθούν οι φιλοδοξίες και οι στόχοι που έχεις θέση . Να απαντήσω και στην ερώτηση σου , θα σας πω ότι πάνω απ όλα να έχουμε υγεία και προς το παρών επικεντρώνομαι στο Rio By Night , προκειμένου ο κόσμος να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται . Και δεν κλείνω ποτέ τη πόρτα σε μελλοντικές συνεργασίες οι οποίες θα με καλύπτουν σαν άνθρωπο και σαν τραγουδιστή


Δεν υπάρχουν σχόλια: