Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο Τσίπας Ηλίας Σχολιάζει << Πάτρα : Ναι Μεν Όλοι /ες Με I - Phone Αλλά Απο Κάρτα Γιόκ >>


Πλέον εν έτη 2012 , έχουμε φτάσει στο σημείο , που εάν κάποιος δεν έχει χτυπήσει tatto στο κορμί του η δεν έχει I - Phone κινητό , τότε θωρείται << ΝΤΕΜΟΝΤΕ >> η ακόμη και παλιομοδίτης . Σε οποιαδήποτε παραλία και αν πάει ο καθένας σας , θα παρατηρήσει πως τουλάχιστον 3/7 νέους διατηρούν 1 έως 3 tatto ,  σε διάφορα σημεία του σώματος . Πάντος σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα , έχω δώσει έμφαση κατά καιρούς και δεν υπάρχει λόγος να επικεντροθώ παραπάνω . 


Εσείς τι κινητό έχετε ...??? Η πιο συνηθισμένη απάντηση στην ερώτηση που μόλις σας έθεσα , είναι I - PHONE . Εντάξει είναι ντροπή εάν κάποιος την σημερινή μέρα που ζούμε , για τον καθέναν που θέλει να σέβετε τον εαυτό του , να μην διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού . Εάν τώρα όμως , αντίστοιχα σας βάζαμε και πάλι στην διαδικασία να μας πείτε εαν πόσοι έχουν κάρτα , τότε αμφιβάλουμε αν οι θετικές απαντήσεις θα ήταν το ίδιο ....

Αυτή είναι η Ελλάδα του Νεοέλληνα , εν έτη 2012 , κοιτάμε μόνο πως θα πάμε για ποτό , να πάρουμε κινητό τελευταίας τεχνολογίας , να χτυπήσουμε tatto και να πάρουμε το πιο ακριβό τζιν και παράλληλα στην τσέπη του να μην έχει ούτε 1 Ε .... Καμία φορά η έκφραση << Που Πας Ρε Μαιντανέ >> ταιριάζει απόλυτα . Με λίγα λόγια κοιτάμε το περιεχόμενο ( περιτύλιγμα )  και όχι την ουσία . Ενα τρανο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη της Πάτρας , όπου αν κάνεις μια βόλτα τότε πολύ έυκολα καταλαβαίνεις ότι τα τελευταία 4 χρόνια τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα βλέπεις έξω ... !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: