Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ Ανάβει φωτιές η υποψήφια της Ν.Δ. στις Κυκλάδες (hot pics)Η Κατερίνα Μονογιού, δεν ξέρουμε τι τύχη θα έχει στις εκλογές, ωστόσο, αναμφισβήτητα θα είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες, στην επερχόμενη προεκλογική περίοδο.
Η Μυκονιάτισα διαιτολόγος, όπως αποκάλυψε χθες το cyclades24.gr,  θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός σε εθνικές εκλογές.
Νέα σε ηλικία και πολύ εμφανίσιμη, η Κατερίνα Μονογιού ετοιμάζεται να ριχθεί στη μάχη των εκλογών και μετά από πολλά χρόνια…
θα δούμε μια υποψηφιότητα από τη Μύκονο, νησί το οποίο είναι αρκετά πολιτικοποιημένο, αλλά σπάνια (τουλάχιστον στα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) έχει δικό του υποψήφιο.
Η Κατερίνα Μονογιού, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές εξελέγη ως σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα ΜυκόνουΗ σχέση της με τη ΝΔ, ξεκίνησε μέσα από την ΟΝΝΕΔ της οποίας αποτελεί μέλος.
Επαφές έγιναν με αρκετά μέλη της ΟΝΝΕΔ από διάφορα νησιά. Και ο κύβος ερρίφθη με την επιλογή της Κατερίνας Μονογιού, η ποία είδε με ενδιαφέρον την πρόταση που της έγινε να πολιτευτεί ως υποψήφια βουλευτής και την αποδέχθηκε. Η υποψηφιότητά της, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, θα ανακοινωθεί μαζί με όλες τις υπόλοιπες της ΝΔ, την Τρίτη 17 Απριλίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: