Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΣΟΚ!!! ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΔΗΜΑΡΑ!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ!
Άνω-κάτω έχουν γίνει αρκετοί πυρήνες από των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ανά την περιφέρεια μετά την κολεγιά Καμμένου-Δημαρά. Bλέπετε αρκετά στελέχη του κόμματος, μετά τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκάλεσε το άνοιγμα Καμμένου - ΣΥΡΙΖΑ, εξέφραζαν σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο θα ήταν οφέλιμη η επιμονή στις συνεργασίες με τα "μαγαζιά" της Αριστεράς. Μάλιστα ο ο θόρυβος ήταν τέτοιος που κάποιοι ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τις τάξεις των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον ...
παρ' ολίγο υποψήφιο στο νομό Τρικάλων, Χρήστο Μακρυγιάννη (αξιωματικός ε.α). Ο τελευταίος, στην σχετική δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:«Μετά τα σημερινά γεγονότα της σύμπραξης του Άρματος Πολιτών και των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ισότιμη βάση , αποσύρω το οποιοδήποτε ενδιαφέρον μου για το Κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων λόγω ιδεολογικών διαφορών !Η Πολιτική δεν ήταν και δεν είναι ποτέ τρόπος ζωής για μένα …Με εκτίμηση και σεβασμό στους Πολίτες του νομού Τρικάλων!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: