Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ωδή Στην Έλενα Παπαβασιλείου


Κυριακή πρωί. Ξυπνάς με πονοκέφαλο. Hangover. Φτιάχνεις έναν espresso δυνατό. Ρίχνεις νερό στα μούτρα σου. Κάθεσαι στον καναπέ. Αλλά τιποτα. Είναι απλά αδύνατο να ξυπνήσεις.


Ανοίγεις τηλεόραση. Και τότε, πέφτεις πάνω στην Έλενα. Το μάτι ορθάνοιχτο. Γαρίδα. Δεν θέλει να κλείσει για να μην χάσει ούτε ένα καρέ από το σώμα, το νάζι, την τσαχπινιά. Γιατί η Έλενα έχει έρθει στον κόσμο (της TV) με μια αποστολή: Να σε ξυπνάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το έκανε και παλιά, καθημερινά. Το κάνει και τώρα -δυστυχώς μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.


Την Έλενα την γνώρισες μέσα από το τάλεντ σόου "Tv Stars παρουσιάστε". Είναι ένα από τα παραδείγματα που χρησιμοποιείς για να υποστηρίξεις ότι σε αυτή την κονωνία τα τάλεντ σόου έκαναν και μερικά θετικά πράγματα. Μπορεί να μην την θυμάσαι από τότε, αλλά στη συνέχεια σε έκανε να μην μπορείς να την ξεχάσεις όταν, για να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή "Πάνω στην Ώρα" στον Alpha, επέλεγε φορεματάκια κοντά -πιο κοντά δεν μπορόυσαν να είναι- και στενά -τόσο στενά ώστε να διαγράφουν με κάθε λεπτομέρεια την τέλεια σιλουέτα της.

Πες μου ότι δεν θυμάσαι αυτό το στιγμιότυπο:


Η Έλενα έχει δύο πράγματα που σε τρελαίνουν:

Το πρώτο είναι το κορμί της. Που είναι σαν ένα δέντρο χυμών. Πιστεύεις ότι όποιο σημείο της και αν αγγίξεις θα αρχίσουν να αναβλίζουν συντριβάνια χυμών. Δεν είναι κοκκαλιάρα. Είναι το κορμί που πρέπει.

Το δεύτερο είναι ότι μπορεί να σου δημιουργήσει "άτακτες σκέψεις" χωρίς καν να μιλά προκλητικά. Αυτό το καταφέρνει και όταν την ακούς στο ραδιόφωνο (αν δεν το ξέρεις ήδη, εδώ και λίγο καιρό κάνει καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή -πρωινή φυσικά). Δεν μιλάει πρόστυχα. Κι όμως εσύ δημιουργείς εικόνες...

...εικόνες με εκείνη να καθαρίζει τα τζάμια του σπιτιού σου φορώντας μόνο εσώρουχα και γόβες:


Εντάξει. Για να λέμε την αλήθεια, η Έλενα δεν είναι απλά η γυναίκα που θες να σε ξυπνάει ακούγοντάς την στο ραδιόφωνο ή βλέποντας την στην τηλεόραση. Θες να την βλέπεις δίπλα σου. Και να της φτιάξεις το καλύτερο πρωινό. Καλύτερο και από αυτό της Μεγάλης Βρετάνιας.

Βέβαια εκείνη θα πρέπει να πλύνει τα πιάτα μετά:


Μέχρι το όνειρό σου να πραγματοποιηθεί, αρκέσου σε ό,τι μέχρι τώρα μας έχει προσφέρει.

ΠΗΓΗ : Yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: