Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλο αφιέρωμα στον Πατρινό resident dj Γιάννη Κόκκαλη - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ... !!!



Ο Γιάννης Κόκκαλης είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει συνδέσει το όνομα του αποκλειστικά και μόνο με τον χώρο της μουσικής . Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή . Έτσι λοιπόν γεννήθηκε στην πόλη της Πάτρας το 1982 και τελείωσε στο 10 ο Λύκειο Πατρών , την μέση εκπαίδευση . Στην συνέχεια δεν άργησε και πάρα πολύ , για να καταλάβει και να κατανοήσει με το τι θα ήθελε να ασχοληθεί στο μέλλον . Μόλις στα 10 του χρόνια , κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του , αφού έπαιξε  μουσική ως dj , στο πρώτο του παρθενικό μαγαζί . 


Πάντως θα πρέπει να πούμε στο σημείο αυτό , ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν αποκλειστικός στόχος του Γιάννη να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο τομέα , αλλά πιο πολύ ξεκίνησε σαν χόμπι και στην συνέχεια κατάφερε μετά από πολύ σκληρή δουλειά και προσωπική μελέτη να καταξιωθεί στην πόλη της Πάτρας . Ορισμένα απο τα μαγαζιά που έχει συνεργαστεί ο γνωστός Πατρινός dj είναι τα παρακάτω : Cibo - Cibo ( 6 χρόνια ) , Guzel ( 1 χρόνο ) , Μύκονο ( joy ) , Glamour ( Ψηλά Αλώνια ) , Space club ( Ρίο ) και φέτος όπου βρίσκεται στο Bijoux just clubbing . Πάντως στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε ότι στην πόλη της Πάτρας το όνομα του Γιάννη Κόκκαλη απογειώθηκε στο κοινό της Αχαΐας , ως << DJ PONOS >> αφού στα ελληνικά κομμάτια και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένη , στα καψουροτράγουδα είχε μια ιδιαίτερη κλίση , η όποια πέρασε πολύ γρήγορα και στο κοινό που τον ακολουθούσε . 


Ο Γιάννης Κόκκαλης όμως εκτός από το να παίζει μουσική ( dj ) , τα τελευταία χρόνια τον έχουμε δει να ασχολείται και με τον τομέα της στιχουργικής και της σύνθεσης τραγουδιών . Ορισμένες συνεργασίες που έχει κάνει μέχρι σήμερα  ( όσον αφορά την σύνθεση ) είναι με τον νεαρό Πατρινό τραγουδιστή Νικόλα Αδάμ ( γνωστός από το πέρασμα του στο X - Factor 2 ) , με τον μουσικό συνθέτη Κωνσταντίνο Αλμπάνη , καθώς και πάρα πολύ ακόμη καταξιωμένους καλλιτέχνες . Φέτος ο Γιάννης συμπλήρωσε συνολικά τα 12 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης . Αγαπημένος του dj ( σε παγκόσμια κλίμακα ) είναι ο Armin Van Buren , ενώ το ελεύθερο χρονικό διάστημα του , ασχολείται με την σύνθεση τραγουδιών καθώς και γενικότερα με την επεξεργασία μουσικής . Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Patra Gossip News .gr ( οι οποίες προέρχονται από το στενό του οικογενειακό κύκλο ) ο ταλαντούχος dj είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προτιμάει να βλέπει το ποτήρι περισσότερο μισογεμάτο παρά μισοάδειο , αφού από την φύση του είναι αισιόδοξο άτομο και δεν είναι τυχαίο ότι πάντοτε έχει το χαμόγελο στο πρόσωπο του .Σε προσωπικό επίπεδο πληροφορίες κάνουν λόγο ότι είναι πάρα πολύ καλά αφού το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε μια σχέση . 


Ορισμένοι αγαπημένοι του Έλληνες καλλιτέχνες είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος , ο Ρακιτζής , η Άννα Βίσση , ο Νότης Σφακιανάκης , ο Νίκος Βέρτης , ο Γιώργος Χρήστου κτλ . Αν τον ρωτήσει κάποιος πως σκέφτεται τον εαυτό του σε 10 χρόνια , θα σου απαντήσει ότι θέλει πάρα πολύ να κάνει την δική του οικογένεια , αφού κατά την γνώμη του ,  η διαμόρφωση οικογένειας , αποτελεί δώρο θεού και είναι ένα από τα λίγα πράγματα που έχουν ουσιώδη αξία στην ζωή . Πολλές φορές τον έχουμε δει να πηγαίνει στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης , αφού είναι γνωστό το πάθος που τρέφει και διατηρεί για την ομάδα του Ολυμπιακού . 


Δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τις πολιτικές του απόψεις , αφού σύμφωνα με τα πιστεύω του , η έντονη οικονομική κρίση που περνάει ιδιαίτερα η Ελλάδα , κατά κάποιο τρόπο είναι ένα μεγάλο παιχνίδι , όπου παίζονται τεράστια συμφέροντα με αποτέλεσμα ακόμη και οι εκλογική διαδικασία να μην μπορεί να ανατρέψει την συγκεκριμένη κατάσταση . 


Τέλος το Patra Gossip News οφείλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στον Πατρινό dj Γιάννη Κόκκαλη αφού εκτός από τις εξαιρετικές του μουσικές επιλογές , πάνω από όλα ένα άτομο το οποίο τον χαρακτηρίζει το ήθος , η σεμνότητα και το χαμόγελο του . 













Δεν υπάρχουν σχόλια: