Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Παρθένης- Θάνου Η πρώτη επίσημη εμφάνιση και οι δηλώσεις μετά τον γάμο


Παρθένης - Θάνου new
Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως παντρεμένοι έκαναν το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου. Το νιόπαντρο ζευγάρι παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou».

Ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν πολύ φειδωλός στις δηλώσεις του: «Ευχαριστούμε πολύ. Θα συζητήσουμε γι’ αυτό ή για την παράσταση;» αρκέστηκε να σχολιάσει όταν οι δημοσιογράφοι ευχήθηκαν για το ευτυχές γεγονός και έκαναν σχετικές ερωτήσεις.

Η σύζυγός του, από την πλευρά της, είπε αρχικά: «Ευχαριστούμε πολύ. Είμαστε μια χαρά, ευχαριστούμε», ενώ, όταν ρωτήθηκε αν πήγαν ταξίδι του μέλιτος, είπε: «Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά όλο και βρίσκουμε λίγο χρόνο».

Ο γάμος τους ήταν πολύ ξαφνικός κι έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Ναι, τον κάναμε. Όχι για εσάς, ήταν κάτι για εμάς. Εκείνοι που έπρεπε να το ξέρουν, το ήξεραν. Κάποιοι που ήταν πολύ κοντά μας το γνώριζαν, αλλά είναι κάτι πολύ προσωπικό και το κρατήσαμε για εμάς» εξήγησε η Κατερίνα Θάνου, προσθέτοντας πως είναι πολύ ευτυχισμένη. Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού: «Σιγά-σιγά θα έρθουν όλα! Ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είστε καλά» είπε χαμογελώντας.

ΠΗΓΗ : Yupi .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: