Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Κλείνει Το Patra Gossip News .Gr ... ???

Το Patra Gossip News .Gr βρίσκεται κοντά σας περίπου για δέκα ( 10 ) μήνες . Μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κατάφερε να υλοποιήσει στόχους που μερικοί ποτέ δεν πίστευαν . Άλλωστε συνεργασίες όπως με τις εφημερίδες  ( Κόσμος Της Πάτρας  , το  Match Της Αχαίας ) ,  τα τηλεοπτικά κανάλια ( Achaia News ,  Lepanto Tv ) , καθώς και τους ιστιότοπους ( www.skaipatras.gr , www.dete.gr , www.flashstar.gr , www.patrasnews.com , www.zitianos.com , www.styleland.gr , www.patragoal.gr , www.stepradio.gr ) κτλ  αποτελούν τη καλύτερη επιβεβαίωση περί των λεγομένων μας . 

Επίσης να μην παραλείψουμε και τις εκτενείς αναφορές του www.parapolitika.gr  ( το οποίο συγκαταλέγεται στα top 5 blog της χώρας σε επισκεψιμότητα ) προς τα εκάστοτε θέματα που ανεβάζαμε  .


Οι 500.000 αναγνώστες ( η αλλιώς μισό εκατομμύριο άνθρωποι ) που μας εμπιστεύτηκαν αποτελεί από μόνο του ένα αξιοσημείωτο στατιστικό δεδομένο . Χρήστος Αντωνιάδης , Βαλάντης , Γιάννης Τάσσιος , Σάσα Μπάστα , Λάμπρης Λιβιεράτος , Άκης Δείξιμος , Χρήστος Πάζης , καθώς  και δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες της Πάτρας ( Σπύρος Πανταζόπουλος , Γιάννης Πανίτσας , Ανδρέας Κούφης , Μίνα Ευαγγέλου , Ειρήνη Παρίση , Σπύρος Νιάχος , Γιάννης Τσίλης και πολλοί  άλλοι ) προτίμησαν να ανοίξουν την καρδιά τους αποκλειστικά μόνο στο Patra Gossip News .Gr . Επίσης τρία από τα μεγαλύτερα νυχτερινά καταστήματα της Αχαϊκής πρωτεύουσας όπως είναι τα Αστέρια Live , η Pariziana Live καθώς βέβαια και το εύθραυστο Γυάλινο Music Live ανάμεσα στα δεκάδες blogs που κυκλοφορούν , επέλεξαν εμάς προκειμένου να συνεργαστούμε . 

Από την πρώτη στιγμή βασικός στόχος του Πάτρα Gossip News .Gr ήταν να επικεντρωθεί καθαρά και μόνο στα lifestyle ζητήματα της Πάτρας . Άλλωστε οι ημέρες που βιώνουμε όλοι μας χαρακτηρίζονται ως πάρα πολύ δύσκολες με αποτέλεσμα εμείς μέσα από το συγκεκριμένο blog να προσπαθήσουμε ώστε να ξεφύγει εν μέρη ο νους σας από τα καθιερωμένα . Σε καμία περίπτωση δεν ισχυριστήκαμε ότι είμαστε τέλειοι αλλά αποδεχόμαστε ότι σαφώς και έχουμε πέσει σε σφάλματα και παραπτώματα , άλλωστε άνθρωποι είμαστε . Δεν σας κρύβουμε ότι στην μέχρι τώρα πορεία μας κάναμε φίλους αλλά και φανατικούς εχθρούς . Σε καμία περίπτωση όμως δεν προσπαθήσαμε να στοχοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις . Βασικός μας στόχος παρέμενε η περαιτέρω εξέλιξη μας και μόνο .

Ακόμη και σε περιπτώσεις που ορισμένοι γνωστοί άγνωστοι πραγματοποίησαν χτυπήματα κάτω από την μέση , εμείς δεν ασχοληθήκαμε μαζί τους . Αντιθέτως ενώ  συνεχώς μας κατηγορούσαν ( βέβαια μόνο πίσω από την πλάτη μας , διότι face το face δεν έχουν το προαπαιτούμενο θάρρος  ) το μόνο που κάνουν είναι να ασχολούνται διαρκώς στο τι κάνουμε . Μπορεί το πρώτο χρονικό διάστημα να χλεύαζαν το ύφος και το περιεχόμενο των θεμάτων που ανεβάζαμε αλλά με την εξέλιξη των πραγμάτων κατά μεγάλη έκπληξη παρατηρήσαμε ότι ακολούθησαν το μονοπάτια μας . Πάντως όταν έρθει το κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου θα μάθετε εκτενείς πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα τους . 

Σε λίγες μέρες μάλιστα θα σας ανακοινώσουμε για τα μελλοντικά σχέδια του Patra Gossip News .Gr τα οποία εστιάζονται σε δυο τομείς . Έχει κλείσει ο κύκλος μας η έρχονται εξελίξεις που ακόμη και οι χειρότεροι εχθροί μας δεν φανταζόντουσαν ποτέ τους ... ??? Σύντομα θα μάθετε !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: