Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

H Pariziana Live Συνεχίζει Με Χρήστο Αντωνιάδη Και Τιμές " ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ "



Πλέον βρισκόμαστε στο 2013 με όλες τις προβλέψεις να κρίνονται ως άκρως αρνητικές όσον αφορά την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας . Αυτό φυσικά δεν το λέμε σαν προσωπική θέση του Patra Gossip News .Gr αλλά με βάση τι υποστηρίζουν οι σπουδαιότεροι εν εν ενεργεία οικονομολόγοι του πλανήτη . 
Έτσι λοιπόν τα πάντα αναμένεται να επηρεαστούν από τη συγκεκριμένη εξέλιξη , από τα πιο απλά πράγματα καθημερινής χρήσης μέχρι στα αγαθά πολυτελείας ( που θεωρείτε φυσικά η νυχτερινή διασκέδαση ) . Πάντως ακόμη και να ξεσπάσει Γ Παγκόσμιος πόλεμος ο Έλληνας πάρα πολύ δύσκολα μπορεί να κόψει οριστικά τα λεγόμενα μπουζούκια . Η διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου Παριζιάνα Live έχοντας κατανοήσει ότι για να βγει κάποιος σήμερα χρειάζεται ουσιαστικά κίνητρα και όχι μόνο εφέ και εξωτερική εικόνα . Έτσι λοιπόν η οικογένεια Κόζη προχώρησε σε αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής της , καθιερώνοντας την τιμή φιάλης μόλις στα 80 Ε και το απλό ποτό στα 5 Ε . Υπολογίστε όμως ότι στο ενεργό δυναμικό του συνεχίζει ο ανεπανάληπτος Χρήστος Αντωνιάδης . 

Δηλαδή δίνετε η δυνατότητα προς κάθε Πατρινό/νια για αυθεντική διασκέδαση σε τιμές που δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού . Σίγουρα μια τέτοια κίνηση χαρακτηρίζεται ως απολύτως ικανοποιητική και κυρίως οικονομικά συμφέρουσα ( αναλογιζόμενοι της ημέρες που ζούμε όλοι μας ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: