Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΤΡΑ: Δεν έπεφτε καρφίτσα στα νυχτερινά κέντρα ( Glamour - Magenda - Bijoux - DC )


Όλοι υποδεχθήκαμε τη νέα χρονιά στα σπίτια μας, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, και στη συνέχεια αρκετοί... το διασκέδασαν δεόντως!

Η νέα χρονιά βρήκε στα νυχτερινά κέντρα αρκετούς Πατρινούς οι οποίοι ντύθηκαν, στολίστηκαν, συνάντησαν τους φίλους τους και το έριξαν στο ποτό και τον χορό. Στα κλαμπ δεν έπεφτε καρφίτσα .

Κάποιοι όμως προτίμησαν και ελληνική μουσική. Η ορχήστρα στο πάλκο να παίζει γνωστές επιτυχίες και ο κόσμος διασκέδαζε ακόμη και καθιστός .

Μια αντίστοιχη περίπτωση αποτελέσε το Glamour Cafe ( Ψηλά Αλώνια ) το οποίο ξεκίνησε την γιορτινή του διάθεση νωρίς το μεσημέρι και έδωσε το οριστικό φινάλε κατά τις πρωινές ώρες του νέου έτους . Άλλωστε οι φώτο που σας παρουσιάζουμε αποτελούν την απόλυτη επιβεβαίωση .



Μια από τα ίδια και στο πλέον αγαπημένο σας στέκι , το Bijoux Just Clubbing όπου το κέφι , ο χορός και η ξέφρενη μουσική είχαν τη τιμητική τους .


Το Dream City αποτέλεσε την αφετηρία του ονείρου για πάρα πολλούς Πατρινούς αφού από την πρώτη ημέρα που άνοιξε τις πύλες του ,  μέχρι και χθες μας εντυπωσιάζει με τη γενικότερη πολιτική που ακολουθεί .



Για όσους προτίμησαν να περάσουν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο κέντρο της πόλης , φυσικά επέλεξαν το πιο πολυσύχναστο σημείο συνάντησης ( Magenda meeting point ) .



Δεν υπάρχουν σχόλια: