Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Τι Κρύβεται Πίσω Από Τις Αλλεπάλληλες Επισκέψεις Του Κώστα Κόζη Προς Τον Θεόδωρο Αθανασόπουλο ... ???

Καθ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου ο τωρινός ιδιοκτήτης της Παριζιάνα Live ( Κώστας Κόζης ) και  Θεόδωρος Αθανασόπουλος είχανε δείξει σε όλους μας , πως είναι δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα αυτοκόλλητοι . Μάλιστα μας είχαν συνηθίσει σε κοινές " βόλτες " , στοιχείο που επιβεβαίωνε ακόμη περισσότερο την προαναφερόμενη άποψη . 

Στην συνέχεια για καθαρά επαγγελματικούς λόγους μπορεί να χάθηκαν για λίγο , όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα τους βλέπουμε και πάλι μαζί . Χαρακτηριστικά να σας υπενθυμίσουμε όταν ο Κώστας επισκέφθηκε τον Θεόδωρο στην προσπάθεια που είχε ξεκινήσει στο Dun Hill .


Στην  συνέχεια μαζί με τον Χρήστο Αντωνιάδη έδειξαν σε όλους μας πως συνεχίζει να τον στηρίζει στο νέο του στέκι που αποτελεί το ελληνάδικο SMS .




Βέβαια ουκ ο λίγες φορές έχουμε δει και τον ιδιοκτήτη του πρώην Έναστρον Live να κατηφορίζει προς την Παριζιάνα . Πρόκειται για καθαρά απλές συμπτώσεις η κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τις συγκεκριμένες εξελίξεις . Μήπως πρόκειται για κάποια από κοινού συνεργασία η θα δούμε κάτι άλλο .. ??? Μόνο το πλήρωμα του χρόνου θα μας επιβεβαιώσει η θα μας διαψεύσει εντελώς .






Δεν υπάρχουν σχόλια: