Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Τελετή Εναρξης Πατρινού Καρναβαλιού 2013


Η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2013, θα γίνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Ευελπιστεί να είναι μια ολοήμερη γιορτή της μουσικής και των τεχνών με καρναβαλικό διάκοσμο, μια μέρα με δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, που θα ξορκίσουν τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Θα στηθούν τέσσερις θεματικές μουσικές σκηνές με ζωντανή μουσική και djs, θα υπάρχουν θέατρα δρόμου με ζογκλέρ και κλόουν, εκδηλώσεις για παιδιά, θα γίνουν χορευτικά show, θα ζωγραφίσουμε και θα κάνουμε graffiti, θα κάνουμe skate, live painting, θα δημιουργήσουμε μια ζωντανή καρναβαλική φιγούρα, θα σπάσουμε το «παγκόσμιο ρεκόρ αγάπης», θα συμμετέχουν με παιχνίδια και δρώμενα τα καρναβαλικά πληρώματα, θα προβληθούν τοπικά προϊόντα και σχεδιαστές.

Η ευχή είναι, όλοι οι Πατρινοί να έρθουν στο κέντρο της πόλης και να ψυχαγωγηθούν από τις ενεργές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δυνάμεις της πόλης.

Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους εσάς που θέλετε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις, που θέλετε να παρουσιάσετε στο ευρύ κοινό τις δημιουργίες σας, που θέλετε να ακουστεί η μουσική σας, που ζητάτε να περάσετε το δικό σας μήνυμα για τις μέρες αυτές, να το δηλώσετε!

Απευθυνόμαστε σε τραγουδοποιούς και μουσικά συγκροτήματα όλου του μουσικού φάσματος (από electronica και alternative μέχρι λάτιν και ρεμπέτικα), σε djs και ιδιοκτήτες των clubs της πόλης, σε σχολές χορού, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικούς συλλόγους, μουσικούς συλλόγους και ωδεία, καλλιτέχνες θεάτρου δρόμου, μίμους, ζογκλέρ και ακροβάτες, θεατρικές ομάδες, δημιουργούς κατασκευών ρούχων και αξεσουάρ, ζωγράφους, γλύπτες, γκραφιτάδες, skaters, σε αρχηγούς και μέλη καρναβαλικών πληρωμάτων, σε συλλόγους περιβαλλοντικής και κοινωνικής δράσης, επιχειρηματίες και κατασκευαστές τοπικών προιόντων και σε όσους άλλους δεν αναφέρονται στα παραπάνω, να έρθουν μαζί μας, για να κάνουμε μια μεγάλη τοπική παγκόσμια γιορτή. 
 Τελετή Εναρξης Πατρινού Καρναβαλιού 2013
Πάρτε μας τηλέφωνο στο: 2610390935

Ή στείλτε μας email στο: a.paizi@otenet.gr

Σας περιμένουμε!
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας

Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Καρκούλιας

Πηγή : www.patrasnews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: