Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΦΩΤΟ : Της Που.... Ας Γινόταν Στο Χθεσινό Greek Night Του Bijoux ... !!!


Η χθεσινή Ελληνική βραδιά ( Greek Night ) του Bijoux Just Clubbing μας υπενθύμισε για ποιο λόγο θεωρείται ως η καλύτερη και παράλληλα η μακροβιότερη που υπάρχει στην πόλη της Πάτρας . Πριν από επτά ( 7 ) χρόνια οι ιθύνοντες του συγκεκριμένου club προχώρησαν στην υιοθέτηση του πρώτου greek night και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ακόμη και μέχρι σήμερα βρίσκεται πρώτο στην προτίμηση του Πατρινού κοινού . Μάλιστα κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς γινόταν πραγματικά της κακομοίρας , Για του λόγου το αληθές δείτε τις παρακάτω αποκλειστικές φώτο ( οι οποίες προέρχονται από τον διακεκριμένο Πατρινό φωτογράφο Θανάση Γιαννακόπουλο ) .









Το παρών έδωσε ο bartender του Dream City Παναγιώτης Λουκόπουλος , μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Πανόπουλου Κωνσταντίνο Φούφουλα ... !!!


Ο Γιώργος Χρονόπουλος χθες είχε τρελά κέφια αφού οι μουσικές του επιλογές κατάφεραν αν και χειμώνα , να ανεβάσουν στα ύψη το θερμόμετρο της διασκέδασης .



Μάλιστα ο Λευτέρης Ανδριόπουλος δεν παρέλειψε να μας αποκαλύψει ορισμένα από τα tatto που έχει χτυπήσει πάνω στο σόμα του ... !!!


Στο τέλος σας αφήσαμε τα καλύτερα και πιο συγκεκριμένα το καυτό τσιφτετέλι από αιθέρια ύπαρξη που βρέθηκε στο χθεσινό Greek Night του Bijoux Just Clubbing . Περιττό να σας αναφέρουμε τι ακολούθησε με το που ανέβηκε πάνω στο bar ... !!!















Δεν υπάρχουν σχόλια: