Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε Αναλυτικά Όλα Τα Christmas Event Που Σας Έχει Ετοιμάσει Το Glamour Cafe ... !!!

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από το άδοξο τέλος του 2012 και να ξεκινήσει μια νέα αφετηρία , με πολλά όνειρα και κυρίως ελπίζοντας πως θα έρθουν καλύτερες μέρες όσον αφορά τους ( ταλαιπωρημένους ) Έλληνες πολίτες . Έτσι λοιπόν το Glamour Cafe ( Ψηλά Αλώνια ) πλέον κινείται σε γιορτινούς ρυθμούς , παρέχοντας σε όλους σας , καινοτομικά event σε άκρως ελκυστικές τιμές . Συγκεκριμένα δείτε τι σας έχουν ετοιμάσει οι ιθύνοντες του Glamour Cafe : 


ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12/2012 ( ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΝΟΥ ) ---> Το σλόγκαν της συγκεκριμένης νύχτας πόνου είναι πως θέλω πάρα πολύ να έρθουν τα Χριστούγεννα και να μαλακώσει ο πόνος που τόσο καιρό περνούσα για σένα . Ελπίζω πως η νέα χρονιά θα έχει κλείσει της πληγές του παρελθόντος και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσει αφού ο πόνος που νιώθω για σένα είναι κάτι που με έχει στιγματίσει  ... !!!


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλοι εσείς θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τον ανεπανάληπτο " ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΟΠΟΛΕΜΟ " . Πρόκειται για ένα event που με το που έκανε εμφανή την παρουσία του , κατά την περσινή σεζόν αμέσως κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του Πατρινού κοινού ... φυσικά με τον πιο γλυκό τρόπο . Όπως πέρσι έτσι και φέτος ( και μην σας πούμε και πολύ καλύτερα ) ανήμερα των Χριστουγέννων , με ΜΕΛΙ και ΣΟΚΟΛΑΤΑ κερνάμε λουκουμάδες στην πιο παραμυθένια και πιο λαχταριστή Χριστουγεννιάτικη βραδιά της πόλης μας ( 25 Δεκεμβρίου ) . Εννοείται πως θα πρέπει να δώσετε βροντερό παρών στο κοσμικότερο event της χρονιάς .


<< ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ 2012 >> Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσετε το μεγαλύτερο αποχαιρετιστήριο πάρτι της χρονιάς . Από τις 5 το απόγευμα ζεσταίνουμε την μηχανή με απώτερο σκοπό , η νύχτα να μας βρει στο απόγειο της διασκέδασης . Ο resident Dj του Dream City Παναγιώτης Μουζάκης έρχεται και μάλιστα με άγριες διαθέσεις ... Για ετοιμαστείτε σιγά σιγά αφού ο ΧΑΜΟΥΛΙΣ φέτος είναι κάτι που επιδέχεται κανένα περιθώριο αμφισβήτησης  !!!


Στο τέλος σας αφήσαμε τα καλύτερα . Με το φύγει ο παλιός , αναθεματισμένος χρόνος , το Glamour Cafe ( Ψηλά Αλώνια ) φοράει τα γιορτινά του , ανοίγει της πύλες του και φυσικά σας προσκαλεί να περάσετε το καλύτερο revegion της ζωής σας . Μπορεί η Μάγιας να μιλάνε για την καταστροφή του κόσμου , με τις απόψεις να διίστανται όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα , όμως με αυτά που θα δείτε στο πιο Glamour(ous) στέκι της Πάτρας , σίγουρα κάνουμε λόγο για μια νύχτα καταστροφή . Σαμπάνιες , ποτά γλυκά και φυσικά η πιο χαρούμενη διάθεση σας , μας είναι αρκετά για μια βραδιά αγγελικά πλασμένη . 

Τέλος είναι πολύ σημαντικό να σας τονίσουμε πως σε όλα τα προαναφερόμενα christmas event θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος ( free entrance ) . Να τα λέμε και αυτά .. !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: