Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Οι Λόγοι Που Φέτος Τα ΑΣΤΕΡΙΑ Κάνουν Την Διαφορά Στην Πάτρα .... !!!


Η αλήθεια είναι πως η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα , έχει οδηγήσει με την σειρά του , στην κατακόρυφη πτώση των περισσότερων αξόνων της οικονομίας μας . Ανάμεσα σε αυτούς αδιαμφισβήτητα συμπεριλαμβάνεται και η νυχτερινή διασκέδαση η οποία πλέον βρίσκεται σε μόνιμο λήθαργο . Πάντως να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους , οι συγκεκριμένες μεταβολές που συνέβησαν στην ζωή μας , συντέλεσαν καθοριστικά προκειμένου να κατανοήσουμε ποίοι πραγματικά αξίζουν και ποίοι όχι . 


.Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το νυχτερινό κέντρο Αστέρια , το οποίο μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού , έχει καταφέρει να παραμείνει στο προσκήνιο  . Το γεγονός ότι το Πατρινό κοινό κοινό έχει ξεχωρίσει τα Αστέρια για την διασκέδαση του , σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρεωθεί στην τύχη . 


Πλέον αποτελεί κοινή παραδοχή πως το καλλιτεχνικό επιτελείο του , κρίνεται ως το καλύτερο που υπάρχει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα . Φωνές σαν τον Σπύρο Πανταζόπουλο , Γιώργο Παράμερο , Ευδοκία καθώς και με το υπόλοιπο team ( Σοφία Κετεκίδου , Ειρήνη Παρίση , Ελίνα Τζουβέκα , Γιώργος Καραλής , Νάταλι , Παναγιώτης Μυριάνθους ) μέχρι στιγμής έχουν αποσπάσει πάρα πολύ καλές κριτικές . Επίσης η αναπροσαρμοσμένη τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζεται ( με ειδικές εκπτωτικές προσφορές προς τους φοιτητές ) σαφώς και συντελεί , ώστε ο κόσμος να απολαμβάνει αυθεντική διασκέδαση σε προσιτές τιμές ... !!!


Επίσης ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε και στη μετέπειτη προσθήκη του Γιάννη Πανίτσα , η οποία μέχρι στιγμής δείχνει σε όλους μας πως αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα , κάνοντας παράλληλα την διαφορά . Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη ο οποίος έχει φάει με το κουτάλι τις πίστες , αποτελώντας παράλληλα το μεγάλο ατού . Έτσι λοιπόν για όλους τους παραπάνω λόγους τα ΑΣΤΕΡΙΑ φέτος κάνουν την διαφορά στην Πάτρα . Είναι αυτό που λέμε ότι εδώ γίνεται !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: