Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Το τελος της Πάτρας.. ήρθε και το έχουμε, σε βίντεο

Το τελος της Πάτρας.. ήρθε και το έχουμε, σε βίντεο

Ποιος είπε οτι το τέλος δεν ήρθε; Και γιατι όλοι το διακωμωδείτε; Επειδή δεν το ´δειξαν οι τηλεοράσεις δεν σημαινει οτι δεν εγινε τίποτα. Για να μην σας πουμε οτι ολα έγιναν.. μαζεμένα στην Πάτρα! Ο φακος του pelop.gr ηταν εκεί, λες και είχε δώσει ραντεβού με την καταστροφή! Δεκάδες βαριά χτυπήματα δέχθηκε απο το μεσημέρι της 21ης Δεκεμβρίου η Αχαική πρωτευουσσα. Μολις οι δεικτες των ρολογιών έδειξαν 13.00 και κάτι, έγινε το.. κάτι άλλο! Και επίσης το.. έλα να δεις!



Η φύση έβγαλε όλη της την μανία στο κέντρο της Πάτρας. Αρχικά ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν στη συμβολή της Καρόλου με την Μαιζώνος. Πολύ κοντά στο pelop.gr! Μεγάλη σύμπτωση. Ευτυχώς από αυτό γλυτώσαμε..



Η συνέχεια ήταν ανατριχιαστική! Αστεροειδής χτύπησε σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας.



Ο σταθμός του ΟΣΕ ισοπεδώθηκε απο βομβαρδισμούς εξωγήινων αεροσκαφών.



Ενας ακόμη ανεμοστρόβιλος χτύπησε το εμπορικό τμήμα του λιμανιού. Του παλιού! Το νέο λιμάνι δεν έχει ακόμα..



Το συντριβάνι μας! Το κάτω συντριβάνι της πλατείας Γεωργίου, χτυπήθηκε απο ρουκέτα. Μας έμεινε το.. από πάνω. Που η αλήθεια είναι πως είναι και το πιο χρήσιμο. Ολα τα ραντεβού εκεί κλείνονται!



Και το δημαρχείο της Πάτρας όμως δέχθηκε καίριο πλήγμα όταν ελικόπτερο τύπου apache καταρρίφθηκε από τα λέιζερ εξωγήινου σκάφους!



Ενας δικυκλιστής δέχθηκε μετεωρίτη στο κεφάλι. Δεν πρόλαβε να πει το όνομά του. Εμεις στο pelop το ξέρουμε!



Τέλος αλλος ένας ανεμοστρόβιλος χτύπησε την μαρίνα της Πάτρας. Ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες θέλουν να ήταν ψηφιακό εφφε για να μην δηλωθούν κάτι 10μετρες βαρκούλες! Ετσι κι αλλιως τις πηρε και τις σήκωσε..



Κι αν δεν μας πιστευετε δείτε το βίντεο που με κίνδυνο της ζωης μας εξασφαλίσαμε. Η αλήθεια είναι πως μας το ζήτησαν και κάτι ξένοι ρεπόρτερ. Πολύ ξένοι.. Είχαν και κεραίες.. Θέλουν να το δείξουν και στα δικά τους δελτία ειδήσεων!!!






Φυσικά όλα όσα είδατε ήταν αποτέλεσμα ψηφιακών εφφε, έτσι όπως και εμείς θελήσαμε να διακωμωδήσουμε το "Τέλος του Κόσμου"!!!



Γιάννης Πομώνης

Πηγή : www.pelop.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: