Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Τα χοντρά «μπινελίκια» του Γονίδη απο πίστας…τα ποτά και τα «τσιγάρα»


Δε τον κατέβαζες  με τίποτα από την πίστα το περασμένο  Σάββατο! Όχι μόνο αυτό αλλά δεν του έκλεινες και το στόμα. Ο Σταμάτης Γονίδης είχε μεγάλα κέφια, τόσο που  ξέφυγε… Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μια φορά και κάνει ένα μεγάλο πρόγραμμα! Μετά δίνει τη σκυτάλη (ξανά) στον Νίκο Οικονομόπουλο που κάνει και το φινάλε!  Όμως κάτι άλλαξε αυτή τη φορά… ο Γονίδης τα έτσουξε λίγο παραπάνω αφού το ποτό δεν έφευγε από τα χέρια του προς έκπληξη των παρευρισκομένων!
Έτσι…όχι μόνο ξεπέρασε τον χρόνο παραμονής στη πίστα αλλά… δεν ήξερε και τι έλεγε…Εκεί που τραγουδούσε ξαφνικά άρχισε και έβριζε χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «γ@μ το μ@υνί της μάνας σου» και άλλα συναφή! Κάποια στιγμή, όπως μας μετέφερε παρέα από τα μπροστινά τραπέζια, που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση,  άρχισε να εξιστορεί κάτι που του συνέβη πρόσφατα…
Δεν κατάλαβαν καλά τι ήθελε να πει . Αναφερόταν σε «τσιγάρα» που είχαν βρεθεί λέγοντας «Ε ναι πίνω». Ο κόσμος ήταν κάπως σοκαρισμένος καθώς οι φράσεις αυτές δεν άρμοζαν σε καλλιτέχνη που προσπαθούσε να διασκεδάσει τον κόσμο. Κάποιοι αγανάκτησαν και τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν σε όλο το μαγαζί! Ας υποθέσουμε πως ήταν απλά μια κακή στιγμή καθώς και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο επιχειρηματίας του κέντρου, δεν επικροτεί,  απ όσο γνωρίζουμε, τέτοιες συμπεριφορές ( Gossip - Tv )


Δεν υπάρχουν σχόλια: