Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

" Μάγια Μάγια " Μας Έκανε Ο Χρήστος Αντωνιάδης Στην Χθεσινή Του Πρεμιέρα ( Παριζιάνα )


Ο Χρήστος Αντωνιάδης με το καλημέρα κατάφερε να μας αποδείξει ότι η καλλιτεχνική του ταυτότητα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν μας . Η επίσημη του χθεσινή πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Παριζιάνα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία , κλέβοντας τα αυθόρμητο χειροκρότημα του Πατρινού κοινού .

Ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του όπως είναι φυσικά το " Μάγια " - " Δεν Είσαι Εσύ Σαν Τις Άλλες Αγάπες " - " Ποιος Μπορεί " κατάφεραν να σηκώσουν ένα μαγαζί κυριολεκτικά στο πόδι και μετά ο θεός βοηθός .





Το παρών έδωσαν αρκετοί επώνυμοι , ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Βασίλης Μπρούτζος ( ραδιοφωνικός παραγωγός & ιδιοκτήτης του www.stepradio.gr ) .


Ο Χρήστος Αντωνιάδης καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς φάνηκε πολύ ευδιάθετος , φιλικός και προσιτός με τον υπόλοιπο κόσμο .


Μιλήσαμε μαζί του του για λίγη ώρα , αναλύοντας την απόφαση του να μετακομίσει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για λογαριασμό της Παριζιάνα .


Βέβαια δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε τα πάντα σχετικά με τα όσα είπαμε . Πάντως να είστε απολύτως βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα ξεδιαλυνθούν όλες οι απορίες σας .









Δεν υπάρχουν σχόλια: