Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Η Γιούλη Ασημακοπούλου Αποκλειστικά Στο Patra Gossip News .Gr


Συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της ταλαντούχας Πατρινής τραγουδίστριας Γιούλη Ασημακοπούλου με τον μέντορα της ( Dimension - X ) . Έτσι λοιπόν μετά την απίστευτη επιτυχία του " ΝΑ ΜΑΓΑΠΑΣ " το οποίο κατάφερε να γίνει νούμερο 1 hit σε όλα της club της χώρας , μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο " ΘΕΛΩ " .
Επί της ευκαιρίας μίλησε αποκλειστικά στον Ηλία Τσίπα για λογαριασμό του Patra Gossip News .Gr .

Patra Gossip News .Gr : Γιούλη για ακόμη μια φορά μας κάνεις να ασχοληθούμε μαζί σου , αφού συνεχώς καταφέρεις να αποσπάς την προσοχή μας , φυσικά μέσα από τη δουλειά σου και μόνο . Θες να μας μεις ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το νέο σου τραγούδι , το οποίο ακούγεται και μάλιστα κατά μεγάλη συχνότητα 



Γιούλη Ασημακοπούλου : Λοιπόν, πρόκειται για συνεργασία πάλι με Dimension-x, Claydee Lupa ,Τάκη Δαμάσχη και προστέθηκε o Oge (μουσική-στίχοι) . Νιώθω πολύ τυχερή που κοντά μου βρίσκονται άτομα που πραγματικά έχουν απόλυτη επίγνωση σχετικά με με τον χώρο της μουσικής . Μάλιστα σε λίγο καιρό θα έχουμε και videoclip , αφού σε λίγες μέρες ξεκινάμε τα γυρίσματα . 

Patra Gossip News .Gr : Τα σχόλια του κόσμου μέχρι στιγμής ποια είναι .... ???

Γιούλη Ασημακοπούλου : Να σου πω Ηλία πως είμαι αρκετά ενθουσιασμένη , ακούω πολύ όμορφα σχόλια και το πιο σημαντικό είναι πως η μουσική του και οι στίχοι του , εκφράζουν τον κόσμο . Ειδικότερα τους χωρισμένους .


Δεν υπάρχουν σχόλια: