Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η Γαρυφαλλιά Ανδρεαδάκη Αποκλειστικά Στο Patra Gossip News .Gr .. !!!

Η αλήθεια είναι πως οι αδερφές Ανδρεαδάκη σύμφωνα με την κοινή άποψη αποτελούν ίσως το πιο καυτό εγχώριο δίδυμο που υπάρχει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα . Σπουδάζουν μαζί Οικονομικά στο ΤΕΙ Αθήνας και παράλληλα στον ελεύθερο τους χρόνο ασχολούνται με την μεγάλη τους αγάπη , που δεν είναι καμία άλλη παρά να παίζουν μουσική . Σε κάθε τους εμφάνιση γίνεται ένας μικρός πανικός αφού η συγκέντρωση του αντρικού πληθυσμού κρίνεται ως κάτι παραπάνω από θεαματική . 



Η μια από τις δύο , η Γαρυφαλλιά μίλησε αποκλειστικά στον Τσίπα Ηλία για λογαριασμό του Patra Gossip News .Gr .

1.) Γαρυφαλλιά σε πρώτη φάση θέλω να μας αναφέρεις το πως προέκυψε η ενασχόληση σου με την κονσόλα ( Dj Setting ) ... ?

Γαρυφαλλιά Ανδρεαδάκη : Η μουσική μου αρέσει σε τεράστιο βαθμό . Για να καταλάβετε περί των λεγομένων μου , σε καθημερινή βάση καταναλώνω πολλές ώρες σχετικά με το συγκεκριμένο τομέα . Mέσω ενός manager ξεκίνησε το όλο story με το Dj Setting και του είμαι πάρα πολύ ευγνώμων γ αυτό . Αφού το ξεκίνημα ήταν ενθαρρυντικό , αποφάσισα να το συνεχίσω .

Οι δίδυμες DJ που αναστάτωσαν ευχάριστα τους Ροδίτες

2.) Θα έπαιρνες ποτέ την απόφαση να πραγματοποιήσεις κάποια εμφάνιση χωρίς την δίδυμη αδερφή σου ... ???

Γαρυφαλλιά Ανδρεαδάκη : Πραγματικά αρκετά δύσκολη ερώτηση ... Όμως θα σας πω ότι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο το αποκλείω . Χωρίς την Κατερίνα δεν θα το διασκέδαζα και το μυστικό της κονσόλας πάνω απ όλα είναι διασκέδαση . 



3.) Ποιο κατά την γνώμη σου αποτελεί πάνω σου ως το πιο sexy στοιχείο ... ???

Γαρυφαλλιά Ανδρεαδάκη : Ακόμη το ψάχνω ... Χαχαχα ( γέλια ) . Ίσως να είναι τα μάτια μου .

4.) Τέλος τι έχεις να δηλώσεις σε όλους τους φανατικούς σου θαυμαστές καθώς και στους αναγνώστες του Patra Gossip News .Gr ... ?

Γαρυφαλλιά Ανδρεαδάκη : Είναι όλοι τους υπέροχοι και πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από το βάθη της καρδιάς μου σχετικά με την διαρκή στήριξη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου . Επίσης να ευχαριστήσω πάρα πολύ το Patra Gossip News .Gr για το γενικότερο πλαίσιο της συνέντευξης και ειδικότερα εσένα Ηλία ... Και ίσως σύντομα να τα πούμε και από κοντά στη πόλη της Πάτρας !!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια: