Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Δείτε Αναλυτικά Ποιοι Διακρίθηκαν Στο Και Ποιοι Έπιασαν " Πατο " Στο Karoke Του Opal By Night

Διαγωνισμός Karaoke κάθε Τρίτη στο Opal . Ο νικητής κερδίζει ένα μπουκάλι για το επόμενο Karaoke Night ... Αρκετά τα ταλέντα που έδωσαν το παρών και κυρίως που προσπάθησαν να κόψουν πρώτοι το νήμα και να αναδειχθούν οι μεγάλοι νικητές .

Ο ανταγωνισμός φυσικά υπήρχε και μάλιστα κατά μεγάλο βαθμό . Το Patra Gossip News .Gr επέλεξε ορισμένους από αυτούς που έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους με το που έπιασαν στα χέρια τους το μικρόφωνο ... !!!




Φυσικά όπως γίνεται αντιληπτό η παρουσία του Γιώργου Παντελή ( Συνεργάτης του Flashstar.gr - Ραδιοφωνικός Παραγωγός Του Xroma Fm ) ίσως να επισκίασε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες .


Ακόμη και ο Νίκος Αμπλιανίτης ( Ιδιοκτήτης του Opal By Night ) προσπάθησε να δείξει τις φωνητικές του δυνατότητες ... !!!


Φυσικά κορυφαία στιγμή της συγκεκριμένης βραδιάς υπήρξε η φωνητική συνύπαρξη η αλλιώς το ντουέτο του Νίκο Αμπλιανίτη μαζί με τον Γιώργο   Μωραίτη, η αγάπη του οποίου για το λαϊκό τραγούδι ( κοινώς καψούρα ) είναι γνωστή .



Το κέφι είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που ακόμη και οι bartender δεν παρέλειψαν να πουν και ένα τραγούδι ... !!!


Ένα από τα πio hightlight σημεία της " μουσικής " βραδιάς υπήρξε όταν η πανέμορφη παρουσία του Opal , Eirini Klfn ( Facebook Name ) πήρε την πρωτοβουλία να δοκιμάσει τις φωνητικές της ικανότητες . Πάντως ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα το μόνο που έχουμε να αναφέρουμε γiα το συγκεκριμένο κορίτσι είναι πως η εξωτερική της παρουσία πραγματικά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό ... RESPECT  !!!




Όπως γίνεται αντιληπτό στο τέλος σας αφήσαμε το τελικό αποτέλεσμα . Η βαθμολογία σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν ευνοική ενώ σε κάποιες άλλες κυμάνθηκε σε  χαμηλότερα επίπεδα .

















Δεν υπάρχουν σχόλια: