Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η Club Dancer Στέλλα Μεταξά Αποκαλύπτεται Στο Patra Gossip News .Gr ... !!!

Παρόλο το γεγονός ότι η Στέλλα Μεταξά ξεκίνησε την ενασχόληση της με το χορό από καθαρή συγκυρία και μόνο , αυτό δεν την εμπόδισε ώστε να πετύχει πολύ σπουδαία επιτεύγματα στην μέχρι τώρα πορεία της . Αν επιθυμείτε να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη club dancer διαβάστε την παρακάτω αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τσίπα Ηλία , για λογαριασμό φυσικά του Patra Gossip News .Gr .

Oρισμένες από τις παρακάτω photo προέρχονται από τον αξιόλογο φωτογράφο Παντελή Κανά ( Pantelis Kanas ) . 


1.) Στέλλα η ενασχόληση σου με το χορό ξεκίνησε όταν ήρθες στην πόλη της Πάτρας  ( λόγο σπουδών ) η νωρίτερα ... ???

Στέλλα Μεταξά : Όχι . Από την Αθήνα άρχισα να κάνω τα πρώτα μου βήματα στο συγκεκριμένο κλάδο και ο λόγος που έγινε κάτι τέτοιο , είναι λίγο περίεργος . Συγκεκριμένα λόγο του γεγονότος ότι εκείνη τη περίοδο βρισκόμουν ανάμεσα σε παρέες λίγο " ξενέρωτες " πήρα την τελική απόφαση να πάω για casting στο Villa Mercedes .

2.) Απ όλα τα νυχτερινά καταστήματα της πόλης που συνεργαστεί κατά καιρούς , ποιο είναι εκείνο που ξεχωρίζεις .... ???

Στέλλα Μεταξά : Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο , αφού για μένα βασική προτεραιότητα δεν αποτελεί το κατάστημα σαν χώρος , αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους θα συνεργαστώ .


3.) Υπάρχει κάποιο περίεργο περιστατικό που σου έχει συμβεί την ώρα που χορεύεις ... ???

Στέλλα Μεταξά : Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να θυμηθώ να μου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό που να μου έχει μείνει ανεξίτηλο στο μυαλό μου .

4.) Τα πιο συνηθισμένα κοπλιμέντα που σου κάνουν οι άντρες ποια είναι ... ???


Στέλλα Μεταξά : Τα εκάστοτε " πειράγματα " που δέχομαι από το αντρικό φύλλο επικεντρώνονται περισσότερο στα οπίσθια και τα πόδια μου . Πάντως από μόνη μου δεν μου αρέσει να δίνω τροφή ώστε να μην δημιουργηθούν αρνητικά σχόλια 

5.) Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη club dancer η οποία να αποτελεί πρότυπο για σένα ... ???

Στέλλα Μεταξά : Σαφώς και υπάρχουν μερικές χορεύτριες τις οποίες ξεχωρίζω για την κίνηση και την γενικότερη ομορφιά τους , αλλά όπως καταλαβαίνετε και εσείς δεν μπορώ να σας αναφέρω ονόματα . Άλλωστε είναι προσωπικά δεδομένα 


6.) Οι σημερινοί άντρες παίρνουν το ρίσκο η καλύτερο έχουν το θάρρος να σε προσεγγίσουν .. ???

Στέλλα Μεταξά : Μερικοί ναι και μερικοί άλλοι διστάζουν ώστε να πραγματοποιήσουν την τελικά προσπάθεια . Πάντως ούτως η άλλως ελάχιστα με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο .

7.) Για να σε κερδίσει κάποιος τι πρότυπα ομορφιάς θα πρέπει να διαθέτει ... ???

Στέλλα Μεταξά : Δύσκολη ερώτηση ... Θα πρέπει να έχει γένια και να φοράει γυαλιά μυωπίας . Χαχαχα ( Γέλια ) .

8.) Υπάρχει κάποιο club που θες κάποια μέρα να χορέψεις ... ???

Στέλλα Μεταξά : Θα σας έλεγα εν μέρη το Dream City Αθήνας .


9.) Τι θα συμβούλευες μια κοπέλα η οποία επιδιώκει να ασχοληθεί με τον τομέα που είδη βρίσκεσαι εσύ ... ???

Στέλλα Μεταξά : Το μόνο που θα της έλεγα είναι να έχει κάποιες αρχές και τσαγανό ( όπως έλεγαν οι παλιότεροι ) αφού η νύχτα εμπεριέχει πολλούς κινδύνους .

10 .) Ως επίλογο της συγκεκριμένης συνέντευξης Στέλλα θέλουμε να μας αναφέρεις εάν υπάρχει κάποιο μοτίβο η φράση ζωής που σε χαρακτηρίζει σαν άτομο .. ???

Στέλλα Μεταξά : Ναι υπάρχει και είναι το vive chaque moment " που σημαίνει να ζω την κάθε στιγμή μου , λόγο ότι έχασα πολύτιμο χρόνο .











Δεν υπάρχουν σχόλια: