Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Γιατί << Απαγορεύεται >> Οι Μη Φιρμάτες Τραγουδίστριες Να Αποκαλύψουν Εάν Διατηρούν Κάποια Σχέση Η Όχι ... ???


Πολλά πράγματα που βλέπουμε στην καθημερινή μας ζωή μας αφήνουν μια περίεργη γεύση , κάνοντας μας παράλληλα να αναρωτηθούμε για την εξέλιξη τους . Ένα κλασικό παράδειγμα αποτελεί η νυχτερινή διασκέδαση και ειδικότερα ο κλάδος που περιλαμβάνει τα λεγόμενα μπουζούκια . Μάλιστα ουκ ο λίγες φορές έχουμε αναφερθεί μέσα από το Patra Gossip News .Gr στο συγκεκριμένο κομμάτι . 


Δεν θα εστιάσουμε σε ολόκληρο το φάσμα που μπορεί να περιλαμβάνει η λέξη " μπουζούκια " αλλά θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο καθαρό μέρος εκείνο που θέλει ορισμένους/ες τραγουδιστές/τριες να " απαγορεύεται " να διαφημίζουν ότι διατηρούν κάποια ερωτική σχέση . Βέβαια το συγκεκριμένο φαινόμενο συμβαίνει κατά μεγαλύτερη συχνότητα με τις τραγουδίστριες ( τις νεότερες ) οι οποίες κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο καλλιτεχνικό χώρο . Δηλαδή αναφερόμαστε σε εκείνες οι οποίες δεν έχουν ακόμη την δυνατότητα να " κερδίσουν " τον εκάστοτε πελάτη μέσω των φωνητικών τους δυνατοτήτων αλλά κυρίως δια μέσου της εξωτερικής της εμφάνισης ( που τις περισσότερες φορές είναι άκρως εντυπωσιακός ) . Έτσι λοιπόν τα διάφορα νεαρά κοριτσάκια που βλέπουμε κατά καιρούς στις πίστες , κάνουν τα πάντα , οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους προκειμένου να μην μαθευτεί η σχέση που μπορεί να διατηρούν . Αν γίνει κάτι τέτοιο πολύ πιθανόν να " χάσουν " τον χ-ψ πελάτη ο οποίος την έχει πατήσει από τη πιτσιρίκα τραγουδίστρια . Βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει και θα παρατηρήσετε αμέσως πως έτσι είναι τα πράγματα .

Όταν όμως κάποια τραγουδίστρια έχει πίσω στην πλάτη της δεκάδες μουσικές επιτυχίες και έχει σημειώσει μια λαμπρή καριέρα , ελάχιστα την απασχολεί το ζήτημα που μόλις αναλύσαμε , αφού πολύ απλά προς τα έξω πουλάει την φωνή της και όχι τη εικόνα  και της δημόσιες σχέσεις της . Κανένα από τα λεγόμενα μεγάλα ονόματα  της ελληνικής δισκογραφίας ( Άννα Βίσση , Δέσποινα Βανδή , Έλλη Κοκκίνου , Πέγκυ Ζήνα κτλ ) ελάχιστα τους απασχολεί η προαναφερόμενη διαπίστωση τους ... !!!









Δεν υπάρχουν σχόλια: