Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Στην Πάτρα Υπάρχουν Τραγουδίστριες Η Απλές Καθημερινές Τραγουδιάρες ... ???

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει μια μερίδα να συγκαταλέγεται στην λίστα με τις  " κανονικές " τραγουδίστριες ενώ κάποιες άλλες να επιδέχονται τον χαρακτηρισμό της απλής καθημερινής τραγουδιάρας . Εν μέρη μπορεί να μην έχουν καθοριστεί συγκεκριμένοι ορισμοί για τις προαναφερόμενες λέξεις όμως όλοι μας πάνω κάτω έχουμε την διανοητική ικανότητα να διαχωρίσουμε το ένα από το άλλο .


Η πρώτη κατηγορία ( τραγουδίστρια ) κατά κύριο λόγο στηρίζεται στην φωνητική ερμηνεία ( που άλλωστε είναι και η ουσία της όλης υπόθεσης ) και πολύ λιγότερο στην εξωτερική εμφάνιση . Αντίστοιχα η λέξη τραγουδιάρα περιλαμβάνει όλες τις κοπελίτσες εκείνες οι οποίες χωρίς καμία ιδιαίτερη καλλιτεχνική κλίση , προστάζουν προς τα έξω την εικόνα τους ( κατά κύριο λόγο εντυπωσιακή ) με απώτερο σκοπό και μόνο να καλύψουν τις εμφανείς αδυναμίες τους , όσον αφορά τις φωνητικές τους δυνατότητες .


Έτσι λοιπόν με βάση την παραπάνω ανάλυση που σας παραθέσαμε , πλέον είμαστε σε θέση να διακρίνουμε ποιες από αυτές που εμφανίζονται στην πόλη της Πάτρας είναι πραγματικές τραγουδίστριες και ποιες άλλες θεωρούνται απλές τραγουδιάρες . Τα σχόλια δικά σας ... !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: