Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ο Ηλίας Τσίπας Σχολιάζει << Ορισμένοι Τραγουδιστές/τριες Που Εμφανίζονται Στην Πόλη Μας Θα Πρέπει Να Αποσυρθούν >>


Καλώς η κακός όταν κάποιος πάρει την τελική απόφαση να μπει στο χορό , τότε είναι αναγκασμένος και να χορέψει . Άλλωστε οι κανόνες του παιχνιδιού είναι καθορισμένοι και δύσκολα επιδέχονται αλλαγές . 

Ο παραπάνω πρόλογος που μόλις σας έθεσα θα μπορούσε να βρει ανταπόκριση σε δεκάδες τομείς της καθημερινότητας μας . Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο κλάδος της νυχτερινής διασκέδασης . Συγκεκριμένα θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στα πλαίσια της Πατρινής κοινωνίας , που άλλωστε είναι και το ζητούμενο . Η έντονη οικονομική κρίση έχει αναγκάσει στους Πατρινούς επιχειρηματίες να ρίξουν κατά πολύ τον προϋπολογισμό τους και κατ επέκταση σε ορισμένες περιπτώσεις το θέαμα που προσφέρουν να είναι πολύ χαμηλής ποιότητας . Αυτό βρίσκει άμεση ανταπόκριση στα πρόσωπα των εκάστοτε τραγουδιστών/τριών που βλέπουμε κατά καιρούς να βρίσκονται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα . Σαφώς και δεν γίνεται να τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι , χρησιμοποιώντας την ίδια κλίμακα σύγκρισης , αλλά υπάρχει και μια άλλη μερίδα " ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ " οι οποίοι κρίνονται ως πολύ κατώτεροι του αναμενόμενου . 


Το θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως όταν κάποιος έχει επίγνωση περί των δυνατοτήτων του , του δίνεται και η δυνατότητα να συμπεριφερθεί και αναλόγως . Όμως το να γινόμαστε θεατές ορισμένων δήθεν τραγουδιστών οι οποίοι αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται , σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο . 

Η μόνη  φιλική συμβουλή που θα τους δώσουμε  είναι ορισμένοι να λογικευθούν έστω και στο πάρα πέντε και να αποσυρθούν . Κάλλιστα πλέον θα έχουν την ευκαιρία και την δυνατότητα  να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε κάτι άλλο . Ίσως εκεί να βρουν την χαμένη τους καλλιτεχνική κλίση ... !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: