Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ο Γιάννης Πανίτσας Πιο << ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ >> Από Κάθε Άλλη Φορά Λύνει Την Σιωπή Του ... !!!

Ιδιαίτερη αίσθηση είχε προκαλέσει η περσινή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας στο Patra Gossip News .Gr , απαντώντας με απόλυτη ειλικρίνεια  σε όλα τα ερωτήματα που του είχαμε θέσει . Όπως τότε έτσι και τώρα , με γνώμονα την προσωπικά πιστεύω και τις αντιλήψεις , ανοίγει για ακόμη μια φορά την καρδιά του στους αναγνώστες του συγκεκριμένου blog . Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την αποκαλυπτική συνέντευξη η οποία παραχωρήθηκε στον Ηλία Τσίπα πριν λίγες μέρες ... !!!


1.) Περίπου 1.5 μήνα ύστερα από την ολοκλήρωση της φιλοζωικής εκδήλωσης , θεωρούμε ότι έχει φτάσει το κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου , προκειμένου Γιάννη Πανίτσα να τοποθετηθείς σε ορισμένα ζητήματα ( ερωτήματα ) που θα σου θέσουμε . Η κυριότερη απορία μας συνίσταται στην συμπεριφορά που επέδειξαν ορισμένοι Πατρινοί συνάδερφοι σου με αποτέλεσμα να μην ανταποκριθούν στο αρχικό κάλεσμα που τους έκανες .

Γιάννης Πανίτσας : Ο καθένας αντιλαμβάνεται ανάλογα με τις προτεραιότητες του την κάθε επαγγελματική πρόταση , που του γίνεται . Πάντως θεωρώ πως η μη συμμετοχή ορισμένων συνάδελφων μου ( και μάλιστα Πατρινών ) ήταν υποκινούμενη και όχι προσωπική τους επιλογή . 

2.) Ως συνέχεια της παραπάνω ερώτησης μας , θέλουμε να μας επεξηγήσεις για πιο λόγο πολλές φορές έχει ακουστεί από τα χείλη σου ότι η προαναφερόμενη κίνηση των συνάδελφων σου , ήταν χτύπημα κάτω από την μέση με αποτέλεσμα να αποδειχθούν " Εφιάλτες ¨ την ώρα της τελικής μάχης ... ???


Γιάννης Πανίτσας : Η εξέλιξη της συγκεκριμένης εκδήλωσης απέδειξε σε όλους μας ( με τον πιο πειστικό τρόπο ) ότι αυτοί που πραγματικά έπρεπε να λάβουν μέρος , έδωσαν το παρών . Θα μπορούσα κάλλειστα να την είχα πραγματοποιήσει και μόνος μου ( όπως άλλωστε τόσες φορές έχω πάει στο Bijoux ) , αλλά θεώρησα πως ο σκοπός ήταν συλλογικός και όχι ως μέσο εξυπηρέτησης της ατομικής μου προβολής . Τέλος να σας πω την όλη αλήθεια περίμενα μεγαλύτερη ευαισθησία από ορισμένους . Άλλωστε όταν κάποιος ισχυρίζεται πως είναι άντρας θα πρέπει να επιδεικνύει και την ανάλογη συμπεριφορά κατά 24 ώρες το 24ωρο .

3.) Με βάση την εμπειρία σου πως κρίνεις μέχρι στιγμής τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώνονται στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας ... ???

Γιάννης Πανίτσας : Όπως όλοι οι τομείς ενασχόλησης έτσι ως λογικό επακόλουθο και η νυχτερινή διασκέδαση βιώνει μια βαθιά κρίση η οποία θεωρείται ως η χειρότερη των τελευταίων 40 ετών . Πλέον είναι στο χέρι του εκάστοτε επιχειρηματία να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής και να γεμίσει το μαγαζί του .


4.) Σαν Γιάννης Πανίτσας έχεις κάποιες συμπάθειες ... ???

Γιάννης Πανίτσας : Σαφώς και έχω . Άλλωστε όλοι οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους γύρω τους . Εγώ απ την μεριά που ξεχωρίζω εκείνους που είναι δίπλα μου , μ αγαπάνε και με στηρίζουν μέχρι τελικής πτώσεως .

5.) Το κεφάλαιο Παριζιάνα τι σημαίνει για σένα ... ?


Γιάννης Πανίτσας : H Παριζιάνα αποτέλεσε κεφάλαιο ζωής . Την σεβάστηκα και αυτή με την σειρά της μου το ανταπέδωσε και μάλιστα με το παραπάνω . Προσωπικά για μένα η διετία 2009-2010 2010-2011 αποτέλεσε την πιο παραγωγική σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας μου . Χάρη στην χημεία και την άποψη συνεργασία που υπήρχε μεταξύ των συντελεστών , καταφέραμε ώστε να δώσουμε υλική μορφή στο αδύνατο . Η Παριζιάνα ύστερα από τον λήθαργο των τελευταίων 20 ετών κατάφερε και πάλι να επανέλθει στο προσκήνιο , αποτελώντας το στολίδι της Πάτρας . 

6.) Ως φινάλε  της συγκεκριμένης συνέντευξης αφήσαμε το πλαίσιο που αναφέρεται στις καλοκαιρινές σου περιοδείες . Μπορεί να ακούστηκαν διάφορα κατά καιρούς αλλά τα αποτελέσματα σε δικαιώνουν . Πολλές φορές οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους  και στη περίπτωση σου σε σύνολο 14 εκδηλώσεων καταφέρατε να συγκεντρώσετε κάτι παραπάνω από 35.000 άτομα . Πραγματικά εντυπωσιακό ποσοστό . Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολικό να ισχυριστούμε ότι κατάφερες να μονοπωλήσεις το κοινό ενδιαφέρον .. !!!


Γιάννης Πανίτσας : Σας ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια . Να σας απαντήσω με απόλυτη ειλικρίνεια και με το χέρι στην καρδιά , προσωπικά δεν περίμενα αποτελέσματα ανάλογου χαρακτήρα . Η έννοια της ομάδας και ειδικότερα η άψογη συνεργασία μεταξύ εμού , του Σπύρου Πανταζόπουλου , του Γιώργου Παράμερου και της Ειρήνης Παρίση έφερε το ζητούμενο αποτέλεσμα . Τώρα όσον αφορά αυτούς οι οποίοι κατά καιρούς έλεγαν διάφορα , θα τους πω μόνο πως Σταμάτης Γονίδης , Νίκος Κουρκούλης , Θέμης Αδαμαντίδης , Μάκης Χριστοδουλόπουλος κτλ. προτίμησαν να κάνουν τις ίδιες κινήσεις με αυτές που επέλεξα και εγώ . Τέλος κατά την επόμενη σεζόν υπάρχει μια πιθανότητα να προέλθουν ορισμένες αλλαγές , οι οποίες πάντοτε θα έχουν ως κριτήριο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος .

Καλύτερα όμως ας μιλήσουν τα παρακάτω πλάνα ( φώτο - βίντεο ) αφού σε ορισμένες περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχεια . Συγκεκριμένα θα αντικρίσετε με τα μάτια μας τι είχε επακολουθήσει σε μια από τις καλοκαιρινές περιοδείες του Γιάννη Πανίτσα ( Καμίνια ) ... !!!














Δεν υπάρχουν σχόλια: