Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΦΑΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ : Με Διαφορά Η Καλύτερη Γυναικεία Φωνή Που Εμφανίζεται Φέτος Στην Πάτρα

Πλέον σημείο των καιρών είναι να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία ( σε σχέση με το απαιτούμενο ) στην εικόνα παρά στην ουσία που είναι η φωνή . Έτσι λοιπόν βλέπουμε ωραία παιδάκια και κοριτσάκια να καταφεύγουν στη εύκολη λύση , το να πιάσουν στα χέρια τους ένα μικρόφωνο και να θωρούν ότι αυτό που βγάζουν προς τα έξω , θεωρείται καλλιτεχνική ερμηνεία . Το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν αφορά μόνο την πόλη μας αλλά έχει λάβει διαστάσεις πανελλήνιου χαρακτήρα . 

Σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα διαβάστε χαρακτηριστικά τι είχε δηλώσει η τραγουδίστρια Demy :



<< Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο για την επιτυχία. Αλλά και πάλι εξαρτάται για ποιο είδος μουσικής μιλάμε. Στην ποπ, για παράδειγμα, η εξωτερική εμφάνιση προβάλλεται αρκετά. Σε άλλα είδη όχι. Από την άλλη, στο εξωτερικό παρατηρείται μια τάση να βλέπουμε τραγουδίστριες με μέτριο παρουσιαστικό αλλά με φοβερές φωνές να κάνουν καριέρα ακόμα και στην ποπ. Στην Ελλάδα, θα έλεγα ότι συμβαίνει το αντίθετο. Η εξωτερική εμφάνιση υπερεκτιμάται ορισμένες φορές, ενώ το βάρος θα έπρεπε να είναι αν όχι μόνο, τουλάχιστον και στην φωνή >> 


Αφού λοιπόν κάναμε μια πρώτη ανασκόπηση περί εξωτερικής εμφάνισης και φωνητικών δυνατοτήτων , θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε σε ένα πρόσωπο το όποιο φέτος εμφανίζεται στην Πάτρα . Φυσικά αναφερόμαστε στην Φανή Ιωάννου η οποία βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο Παριζιάνα . Όσοι την έχουν απολαύσει σε κάποια live ερμηνεία σαφώς και έχουν εκπλαγεί από το συνολικό πακέτο , αφού είναι η μόνη τραγουδίστρια που βλέπουμε φέτος στα μέρη μας , να συνδυάζει το τρίπτυχο της επιτυχίας : ΦΩΝΗ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ . Κατά την κοινή άποψη των περισσοτέρων μας , αποτελεί θέμα χρόνου η περαιτέρω εξέλιξη της . 







Δεν υπάρχουν σχόλια: